Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος «χρίζει» βασίλισσα την Καμίλα

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος «χρίζει» βασίλισσα την Καμίλα

Τι ανέφεραν πηγές του Μπάκιγχαμ στην Daily Mail.

Αν έπρεπε να δοθεί σε κάποιον ο τίτλος του πιο ερωτευμένου άνδρα επί γης, αυτός θα ήταν ο βασιλιάς Κάρολος.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την Daily Mail, θα παραβλέψει τις επιθυμίες της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ και θα «αποκαταστήσει» την Καμίλα ως «Βασίλισσα» και όχι απλά ως «Βασιλική Σύζυγο» στο πλευρό του.

Η αλλαγή είναι πιθανό να έρθει μετά τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου τον Μάιο γεγονός που θα σφραγίσει την αξιοσημείωτη – κατά πολλούς – μεταμόρφωση της Καμίλα στο πλευρό του νέου βασιλιά, που λέγεται ότι είναι το έργο πολλών ανθρώπων από το χώρο των δημοσίων σχέσεων στο μεγαλύτερο νησί της Ευρώπης.

Ποτέ μην λες ποτέ…

Υπενθυμίζεται ότι όταν παντρεύτηκαν το 2005, ο κόσμος πίστευε ότι η Καμίλα δεν θα αποκτήσει ποτέ το αξίωμα της βασίλισσας, όταν ανέβει στον θρόνο ο Κάρολος ως βασιλιάς, επειδή ο κόσμος δεν είχε ξεχάσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Άλλωστε, η δημοφιλής πριγκίπισσα είχε δηλώσει για το διαζύγιό της τότε ότι «αυτός ο γάμος είχε τρεις ανθρώπους, οπότε υπήρχε συνωστισμός»…

Τα χρόνια πέρασαν, η Νταιάνα δεν ξεχάστηκε, αλλά η Καμίλα δημιούργησε το δικό της κοινό με την έγκριση και τη σύμφωνη γνώμη και της Ελισάβετ.

Αλλαγή πλεύσης

Για την ιστορία το πρώτο σημάδι της νέας προσέγγισης ήρθε την περασμένη εβδομάδα, όταν η Καμίλα κυκλοφόρησε το «Queen’s Reading Room» χωρίς το «Consort», όταν δηλαδή ενημέρωσε για το όνομα της φιλανθρωπικής της οργάνωσης, το Αναγνωστήριο της Δούκισσας της Κορνουάλης.

Μια έμπιστη πηγή του Παλατιού δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι «το Μπάκιγχαμ θεωρεί ότι ο τίτλος της βασιλικής συζύγου δεν είναι τόσο… ευέλικτος, οπότε ίσως είναι πιο απλό η Καμίλα να αναγνωριστεί ως βασίλισσα. Άλλωστε, και ο Φίλιππος είχε επίσημα τον τίτλο του Πρίγκιπα Συζύγου αλλά έμεινε στην ιστορία απλώς ως πρίγκιπας».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024