Βρετανία: Με κοροναϊό διαγνώστηκε η βασιλική σύζυγος Καμίλα
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η 75χρονη Καμίλα μολύνθηκε από την λοίμωξη που προκαλεί ο κορονοϊός. Η προηγούμενη φορά ήταν πέρυσι, αφού νωρίτερα είχε μολυνθεί ο σύζυγός της.
Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου Γ’ Καμίλα διαγνώστηκε θετική στην Covid-19 και ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις της για αυτήν την εβδομάδα, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η 75χρονη Καμίλα μολύνθηκε από την λοίμωξη που προκαλεί ο κοροναϊός. Η προηγούμενη φορά ήταν πέρυσι, αφού νωρίτερα είχε μολυνθεί ο σύζυγός της.
Ακύρωσε τις δημόσιες υποχρεώσεις της
«Ύστερα από την εκδήλωση συμπτωμάτων κρυολογήματος η Μεγαλειότητά της, η βασιλική σύζυγος, διαγνώστηκε θετική στην Covid-19», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται: «Μετά λύπης της, ακύρωσε όλες τις δημόσιες υποχρεώσεις της αυτήν την εβδομάδα και ζητεί ειλικρινά συγγνώμη από όσους επρόκειτο να συμμετάσχουν».
Η Καμίλα ήταν επί σειρά ετών σύντροφος του Καρόλου, προτού τελικά παντρευτούν το 2005. Δεν είναι λίγοι οι Βρετανοί που επέκριναν τον τότε διάδοχο του βρετανικού θρόνου για την σχέση του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.
Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Κάρολος διαδέχθηκε τη μητέρα του στον θρόνο και η Καμίλα πήρε τον τίτλο της βασιλικής συζύγου, σύμφωνα με τις επιθυμίες που είχε εκφράσει η εκλιπούσα μονάρχης.
Η επίσημη τελετή στέψης του Καρόλου Γ’ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 6ης Μαΐου στο αβαείο του Ουέστμινστερ, προεξάρχοντος του αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι Τζάστιν Ουέλμπι, του προκαθήμενου της Αγγλικανικής Εκκλησίας. Στέμμα θα φορέσει και η βασιλική σύζυγος Καμίλα, όπως έχει γίνει γνωστό, αλλά δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442