Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Καμπαγιάννης για Πολάκη: «Εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις της ιεραρχίας της Εισαγγελίας»

Θανάσης Καμπαγιάννης για Πολάκη: «Εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις της ιεραρχίας της Εισαγγελίας»

«Η πάγια νομολογία των δικαστηρίων που θα απαντήσει και θα γελοιοποιήσει τη συγκεκριμένη δίωξη».

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στην οποία έκανε λόγο για «βαθύ κράτος» στοχοποιώντας δημοσιογράφους, μέλη του δικαστικού σώματος και της διοίκησης της ΑΑΔΕ αλλά και τραπεζικά στελέχη της χώρας.

Η ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει «φουντώσει» τα σενάρια διαγραφής του από το κόμμα ενώ προκάλεσε και την παρέμβαση της εισαγγελίας η οποία έχει ως στόχο τη διερεύνηση σοβαρών αδικημάτων όπως διέγερση πολιτών σε διάπραξη εγκλημάτων και βία κατά δικαστικών λειτουργών.

Την εντολή για την έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αντώνης Ελευθεριάνος ο οποίος ανέθεσε τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης στην προϊσταμένη της ποινικής δίωξης, εισαγγελέα πρωτοδικών Αγγελική Τριανταφύλλου για δύο τουλάχιστον αδικήματα, αυτό της διέγερσης πολιτών στη διάπραξη εγκλημάτων και της βίας κατά δικαστικών λειτουργών.

Ο γνωστός δικηγόρος, Θανάσης Καμπαγιάννης με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρθηκε στην παρέμβαση της εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για «εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις της ιεραρχίας» σχολιάζοντας πως κάτι αντίστοιχο δεν συνέβη στις «υποκλοπές για την κατασκοπεία σε βάρος της ηγεσίας του στρατεύματος».

Μάλιστα σημειώνει πως αυτό το λέει ο ίδιος που ο Παύλος Πολάκης «δεν είναι και δεν ήταν ποτέ του γούστου μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θανάση Καμπαγιάννη

«Η εισαγγελική παρέμβαση κατά του Π. Πολάκη για την ανάρτησή του, με ερευνώμενα αδικήματα «διέγερση σε βία» και «βία κατά δικαστών», αποτελεί πρόκληση του βαθέος κράτους που δεν θα μείνει αναπάντητη. Δικαστικά, είναι η πάγια νομολογία των δικαστηρίων που θα απαντήσει και θα γελοιοποιήσει τη συγκεκριμένη δίωξη. Πολιτικά (που είναι και το πιο σημαντικό), οι εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις της ιεραρχίας της Εισαγγελίας, που δεν διέταξε προκαταρκτική στις υποκλοπές για την κατασκοπεία σε βάρος της ηγεσίας του στρατεύματος και διατάσσει για δηλώσεις βουλευτή, δεν θα περάσουν.

Και αυτό, θα το πούμε ίδιως εμείς που ο Πολάκης δεν είναι και δεν ήταν ποτέ του γούστου μας.

Μαζευτείτε γιατί θα θερίσετε θύελλες».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024