Μετά από ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα ο Παναθηναϊκός δείχνει τις τελευταίες εβδομάδες να έχει βρει τον εαυτό του και πηγαίνει στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (20:30) με στόχο τη νίκη που θα τον καταστήσει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Και σε μεγάλο βαθμό θα του εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Super League.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Βόλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα υπάρξει κάποια έκπληξη στις επιλογές του. Ο Σέρβος τεχνικός θα ξεκινήσει με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Βαγιαννίδη, Σάρλια, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ, με τον Κώτσιρα να «παίζει» επίσης για τα δεξιά.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής πιθανότατα θα ξεκινήσουν οι Πέρεθ, Κουρμπέλης και Μπερνάρντ, ενώ οι Παλάσιος και Μαντσίνι θα είναι στην επίθεση μαζί με τον μοναδικό προωθημένο Ιωαννίδη που έχει προβάδισμα έναντι του Σπόραρ.
Τα σενάρια για Μοντέρο και Ολυμπιακό που πληθαίνουν στο εξωτερικό εν μέσω Final Four και η «σύνδεση» με την περίπτωση του Μίλερ-ΜακΙντάιρ – Τι γράφουν στη Σερβία
Έπειτα από 14 χρόνια καλλιέργειας και δοκιμών, η νέα ποικιλία παρουσιάστηκε στο Chelsea Flower Show με άρωμα πράσινης μπανάνας, νουγκά και γαρύφαλλου – Μέρος των εσόδων θα ενισχύει το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου Γ’