Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι αποφάσισε ο Μίτσελ για το ντέρμπι

Τι αποφάσισε ο Μίτσελ για το ντέρμπι

Κίνηση με νόημα από τον Μίτσελ πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το πήρε… πάνω του ο Μίτσελ, μετρώντας αντίστροφα για τον Παναθηναϊκό. Και με μια σειρά από κινήσεις προσπαθεί να συμβάλει στη καλύτερη δυνατή ψυχολογία της ομάδας του.

Η ατάκα του άλλωστε στην Cosmote tv λέει πολλά «Πιστεύω πως η ομάδα μας θα παίξει καλά και δεν έχω μόνο ελπίδες αλλά με όλο τον σεβασμό που έχω για τον αντίπαλο πιστεύω πως θα κερδίσουμε». Δεν συνηθίζουν οι προπονητές τέτοιες δηλώσεις πριν από ντέρμπι. Ο Μαδριλένος όμως με τον τρόπο του θέλησε να δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του. Ότι είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν τη δουλειά σε μια παρτίδα που εν πολλοίς θα αποφασίσει αν ο Ολυμπιακός θα μπει στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Με την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας προπόνησης πριν από τη sold out μάχη του «Καραϊσκάκης» ο Μίτσελ συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το παιχνίδι. Άφησε δηλαδή «εκτός» μόνο τον Γκάρι Ροντρίγκες (θλάση) και τον Παναγιώτη Ρέτσο που είναι τραυματίες. Οι υπόλοιποι είναι κανονικά απόψε στον Ρέντη. Και γενικώς στις επάλξεις ως το απόγευμα του Σαββάτου που ο Μαδριλένος προπονητής θα ανακοινώσει την απόφαση του για την τελική 20άδα.

Θυμίζουμε ότι ανάμεσα στα άλλα ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να επιλέξει μόλις πέντε ξένους. Μίλησε άλλωστε ανοιχτά και για αυτό στις σημερινές δηλώσεις του: «Ο Γκάρι Ροντρίγκες που τραυματίστηκε με Λαμία, ο Ρέτσος που χτύπησε στο προηγούμενο είναι οι μοναδικοί απόντες. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι, αλλά έχουμε τον περιορισμό πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο 5 ξένους. Και όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή αλλά και ένα μεγάλο πλεονέκτημα» είπε.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024