Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίαμ Νίσον: Ο χολιγουντιανός σταρ αποκαλύπτει γιατί απέρριψε τον ρόλο του James Bond

Λίαμ Νίσον: Ο χολιγουντιανός σταρ αποκαλύπτει γιατί απέρριψε τον ρόλο του James Bond

Όλα στο βωμό του έρωτα

Μία απροσμένη αποκάλυψη αναφορικά με την καριέρα του έκανε ο σταρ του Χόλιγουντ, Λίαμ Νίσον. Μιλώντας στο Rolling Stone ανέφερε πως τη δεκαετία του ’90 που η καριέρα του βρισκόταν στο πικ της, είχε πολλές προτάσεις ώστε να ενσαρκώσει το ρόλο του πράκτορα 007.

Όμως εκείνος, όπως ομολογεί, επέλεξε την αγάπη για την τότε αρραβωνιαστικιά του αντί για τον εμβληματικό κινηματογραφικό ρόλο. Ο σταρ του Χόλιγουντ εξήγησε πως του είχε δοθεί ένα «τελεσίγραφο» από την τότε αρραβωνιαστικιά του Νατάσα Ρίτσαρντσον.

Η μέλλουσα σύζυγός του, του ξεκαθάρισε: «Αν παίζεις τον James Bond, δεν θα παντρευτούμε».

Σημειώνεται πως τη δεκαετία του ’90 ο Νίσον ήταν υποψήφιος για Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερου ηθοποιού για τη «Λίστα του Σίντλερ», όταν αναζητήθηκε από τους παραγωγούς για τον εμβληματικό ρόλο του 007.

«Μου έδωσε ένα τελεσίγραφο Τζέιμς Μποντ. Και το εννοούσε! Είμαι σίγουρος ότι πολλές από τις αποφάσεις της βασίστηκαν σε αυτό!» θυμάται ο ίδιος.

Ο Νίσον πράγματι επέλεξε την αγάπη του για τη σύντροφό του και απέρριψε κάθε πρόταση σχετικά με τον εμβληματικό ρόλο.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε μετά τη γνωριμία τους το 1993 ενώ δούλευαν στο δράμα «Anna Christie» του Broadway. Τον επόμενο χρόνο αγόρασαν μια αγροικία στη Νέα Υόρκη και παντρεύτηκαν στο κτήμα τους.

Τον Δεκέμβριο του 1994 κυκλοφόρησε η πρώτη κοινή ταινία των νεόνυμφων, η «Nell», και έξι μήνες αργότερα καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, τον Daniel.

Ο τραγικός θάνατος

Η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον Λίαμ Νίσον. Η σύζυγός του και Βρετανίδα ηθοποιός έπεσε κατεβαίνοντας από μια πλαγιά για αρχάριους στο Mont Tremblant ενώ βρισκόταν σε διακοπές για σκι στο Κεμπέκ του Καναδά και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο Βορειοϊρλανδός σταρ συγκλονίστηκε από τον θάνατο της συζύγου του σε ηλικία μόλις 45 ετών – η οποία ήταν κόρη της ηθοποιού Βανέσα Ρεντγκρέιβ, που είχε χαράξει τη δική της καριέρα στον κινηματογραφικό κόσμο.

Και, παρά τα 13 χρόνια που έχουν περάσει από τον πρόωρο θάνατό της, ο ηθοποιός λέει ότι εξακολουθεί να της μιλάει καθημερινά.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του 2020 στο Inquirer.net, ο Λίαμ Νίσον, ο οποίος ζει στα βόρεια της Νέας Υόρκης, είπε: «Της μιλάω κάθε μέρα στον τάφο της, που είναι περίπου ενάμισι μίλι μακριά».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024