Αλιευτικό καταφύγιο κατασκευάζεται στη Ναύπακτο
Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής αλιευτικού καταφυγίου στη περιοχή Βοριάς, του Δήμου Ναυπάκτου.
Εγκαταστάθηκε το γεωτρύπανο στο σημείο όπου θα κατασκευαστεί το αλιευτικό καταφύγιο της Βαριάς στο Δήμο Ναυπάκτου και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την ολοκλήρωση των μελετών του έργου.
Το αλιευτικό καταφύγιο αποτελεί μέρος της συνολικής δέσμης έργων και παρεμβάσεων που έχουν δρομολογηθεί με στόχο τη ριζική αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου της Ναυπάκτου.
Σύντομα ξεκινά και η εκτέλεση των έργων όπως περιγράφονται:
- Στερέωση και ανάδειξη του Ενετικού Λιμανιού της Ναυπάκτου, συνολικού αρχικού προϋπολογισμού 1,77 εκ. ευρώ.
- Ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης από το Γρίμποβο μέχρι την Ψανή, συνολικού αρχικού προϋπολογισμού 1,79 εκ ευρώ.
- Κατασκευή πίστας για χρήστες αθλητικού εξοπλισμού με τροχούς στο Αλσύλλιο Γριμπόβου, συνολικού αρχικού προϋπολογισμού 434.000 ευρώ.

Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Ναυπάκτου
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442