Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: «Είναι σεξιστής και μισογύνης» - Χαμός και βαριές κουβέντες

MasterChef: «Είναι σεξιστής και μισογύνης» – Χαμός και βαριές κουβέντες

Σοβαρές «καταγγελίες» στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef

Ο απόλυτος χαμός επικράτησε για ακόμα ένα βράδυ στο MasterChef, στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Στέλλα Κατσέ αποφάσισε να ανοίξει… πυρ εναντίον του συμπαίκτη της, Παύλο Λούλη.

Αφορμή στάθηκε η νέα ομαδική δοκιμασία η οποία και χώρισε, εκ νέου, τους παίκτες του MasterChef σε δύο ομάδες: Τους Κόκκινους και τους Μπλε.

Έτσι, ενώ οι δυο παίκτες βρέθηκαν να φορούν την ποδιά της ίδιας ομάδας, η Στέλλα Κατσέ εκφράστηκε ιδιαιτέρως αιχμηρά στην κάμερα.

«Από τότε που ήρθε ο Ηλίας, ο Παύλος απομακρύνθηκε και άρχισε να βγάζει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Εγώ προσωπικά άρχισα να μην γουστάρω καθόλου την παρέα μαζί του όταν τον ψήφισαν η Πωλίνα και ο Γιάννης και ήμουν μπροστά όταν έβγαλε επίθεση» είπε αρχικά.

«Θεωρώ, επίσης, ότι ο Παύλος είναι σεξιστής και μισογύνης» συμπλήρωσε, αιχμηρά, η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

«Φοβόμουν και για τον Αλέξανδρο κάποιες μέρες, κάποιο διάστημα για να το πω σωστά, πως είναι η σκέψη του και αν συμφωνεί με αυτά που λένε οι υπόλοιποι. Παρόλα αυτά, όχι. Απομακρύνθηκε και ο Αλέξανδρος και έφυγε από το δωμάτιο χθες επιτέλους. Είμαστε σαν μια μεγάλη παρέα, τώρα, εμείς και αυτοί θα το πω σωστά».

Δείτε το βίντεο

Αξίζει να σημειωθεί, πως μια εβδομάδα νωρίτερα, η παίκτρια του MasterChef είχε εκφραστεί με αντίστοιχους χαρακτηρισμούς για τον Ηλίας Κιαζόλι. «Δεν θα ήθελα σίγουρα να πάω στην ομάδα του Ηλία γιατί θεωρώ ότι ανήκει στην πλειοψηφία των μαγείρων που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία θέση μέσα στην κουζίνα».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024