Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Απίθανα πράγματα - Του έταξε... προξενιό για να του δώσει την ασυλία

MasterChef: Απίθανα πράγματα – Του έταξε… προξενιό για να του δώσει την ασυλία

Αδιανόητες καταστάσεις!

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 7 ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας στο κανάλι του STAR και οι διαγωνιζόμενοι υποβλήθηκαν σε ένα ακόμη τεστ δημιουργικότητας, με τον Ηλία Καζιόλι να μοιράζει τα κοκτέιλ που θα έπρεπε να φτιάξουν τα πανομοιότυπα πιάτα.

Ο Σταύρος, όμως, εξαιρέθηκε από τη δοκιμασία, αρχικά γιατί κατά την είσοδό του ο Ηλίας τον είχε «διώξει» από το παιχνίδι και δεύτερον, επειδή εκείνος αποφάσισε να τον βοηθήσει και να του κάνει προξενιό.

Προξενιό στο MasterChef

Ο Ηλίας ανέφερε χαρακτηριστικά «Καθόμασταν χθες με τον Παναγιώτη και μου λέει ‘θα σου δώσω 200 ευρώ για να μου δώσεις την ασυλία’ και έρχεται μετά ο Σταύρος και μου λέει ‘Λιάκο εγώ σου έχω το καλύτερο. Έχω μία κοπελίτσα από τη Φλώρινα 27 ετών να σου τη γνωρίσω, θα στην κάνω προξενιό» με τους κριτές να ρωτάνε αν έχει βρει ή έχει δει την υποψήφια νύφη.

«Όχι σεφ, δεν την έχω δει αλλά είπε ότι είναι στα γούστα μου» απάντησε τότε εκείνος, αλλά έγινε γνωστό πως η κοπέλα λέγεται Ελευθερία και έτσι πρόσθεσε: «Πάντως πέρα από την πλάκα, εκτός από το προξενιό, που δε με χαλάει κιόλας, ήθελα να βοηθήσω τον Σταύρο γιατί τον είχα βγάλει» ενώ οι συμπαίκτες του του ζητούσαν το Instagram της.

Η Στέλλα, ωστόσο, δεν φάνηκε να βρήκε αστείο όλο αυτό το σκηνικό και έτσι άρχισε να τον χαρακτηρίζει σεξιστή και συνεχίζει να θεωρεί πώς είναι παραπάνω φεμινίστρια από εκείνον που είναι φουλ πουριτανός και για αυτό δεν θέλει καμία επικοινωνία μαζί του και γενικότερα δεν θα τους δει κανένας να μιλούν μεταξύ τους.

 Δείτε το βίντεο

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024