Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια στο ριάλιτι μαγειρική - «Είναι σεξιστής»

MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια στο ριάλιτι μαγειρική – «Είναι σεξιστής»

«Ανήκει στην πλειοψηφία των μαγείρων»

Σε πλεονεκτική θέση βρέθηκε ο Ηλίας Κιαζόλι στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Και αυτός μιας και ο πρώην και… νυν παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής ως νικητής στη δοκιμασία του Mystery Box έμελλε να επηρεάσει πλήρως τις εξελίξεις με τις αποφάσεις του.

Έτσι, ο Ηλίας Κιαζόλι είχε την ευκαιρία να ορίσει τις νέες ομάδες και να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα στο MasterChef. Από αυτή την επιλογή των παικτών, όμως, η Πωλίνα και η Στέλλα εξέφρασαν την ιδιαιτέρως αιχμηρή τους άποψη για τον συμπαίκτη τους.

«Είναι σεξιστής»

«Προτιμάω πιο πολύ την κόκκινη ομάδα γιατί ο Ηλίας δεν θέλει γυναίκες στην ομάδα του. Γιατί είναι σεξιστής! Εντάξει, δεν είμαι σίγουρη, ας πούμε, δεν μου το λέει αυτό αλλά όπως βγαίνει από το πως μιλάει για τις γυναίκες. Οι γυναίκες δεν πρέπει να πίνουν, οι γυναίκες δεν πρέπει να καπνίζουν, οι άνδρες είναι καλύτεροι μάγειρες και οι κοπέλες δεν πρέπει να βρίζουν. Για αυτόν, η καλή κοπέλα δεν πρέπει να κάνει τίποτα» τόνισε, αρχικά, η 20χρονη Πωλίνα.

Στη συνέχεια, πηγαίνοντας και εκείνη στην κόκκινη ομάδα, η 35χρονη Στέλλα δήλωσε πως «είμαι πολύ χαρούμενη που με διάλεξε ο Δημήτρης στην κόκκινη ομάδα. Δεν θα ήθελα σίγουρα να πάω στην ομάδα του Ηλία γιατί θεωρώ ότι ανήκει στην πλειοψηφία των μαγείρων που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία θέση μέσα στην κουζίνα».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024