Qatargate: Γιατί Τζόρτζι και Παντσέρι μοιράστηκαν το ίδιο κελί;
Το απόγευμα θα γνωρίζουμε εάν θα παραμείνει προφυλακισμένος ο Τζόρτζι, που κατηγορείται για το σκάνδαλο Qatargate.
Ολοκληρώθηκε η νέα ακρόαση του Φραντσέσκο Τζόρτζι, συντρόφου της Εύας Καϊλή και, επίσης, προφυλακισμένου για το σκάνδαλο Qatargate, ενώπιον των βελγικών αρχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και ο φερόμενος ως εγκέφαλος του Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι, για τον οποίο και εργαζόταν ο Τζόρτζι, βρέθηκαν στο ίδιο κελί για μερικές ημέρες.
Περίπου στις 13.00 (ώρα Ελλάδος) ολοκληρώθηκε η νέα ακρόαση του Τζόρτζι, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές του Σεν Ζιλ.
Ο δικήγορος του δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις πριν την ακρόαση του πελάτη του.
Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, είπε μόνο ότι όλα θα απαντηθούν το απόγευμα, με την ανακοίνωση της εισαγγελίας σχετικά με το εάν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση του Φραντσέσκο Τζόρτζι ή αν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, κάτι που – όπως όλα δείχνουν – θεωρείται απίθανο να συμβεί.
Γιατί ήταν στο ίδιο κελί με τον Παντσέρι;
Εντύπωση προκαλεί, πάντως, το γεγονός, σύμφωνα με το οποίο ο Φραντσέσκο Τζόρτζι και ο Αντόνιο Παντσέρι μοιράζονταν το ίδιο κελί για μερικές μέρες.
Και το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς επέτρεψαν κάτι τέτοιο οι βεγικές αρχές, από την στιγμή που οι ισχυρίζονται ότι δεν θέλουν να υπάρχουν επαφές μεταξύ ατόμων που έχουν πληροφορίες για το σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate, επειδή μπορούν ακόμη και να αλλάξουν την «ιστορία»;
Υπενθυμίζεται ότι ο Παντσέρι έχει κάνει συμφωνία με τις αρχές να δώσει πληροφορίες, με αντάλλαγμα τη μείωση της ποινής του.
- Τσουκαλάς: «Καλούμε τους πολίτες να συμπαραταχθούν μαζί μας για να φύγει η Δεξιά» λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
- Οι πάγοι στην Ανταρκτική λιώνουν υποθαλάσσια – Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες
- Δήμος της Αττικής μοιράζει καυσόξυλα
- «Πληγωμένη» στο ΣΕΦ η Μακάμπι: Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
- Ο τραγέλαφος συνεχίζεται στην εξεταστική: Κάλεσαν τον Σκουρλέτη- 20 μέρες υπουργό- να μιλήσει για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα συμβάλουμε στον ευτελισμό της επιτροπής»
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



























![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442