Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάιλι Τζένερ: Η εξομολόγηση για την μάχη με την επιλόχειο κατάθλιψη και το μήνυμα στις μητέρες

Κάιλι Τζένερ: Η εξομολόγηση για την μάχη με την επιλόχειο κατάθλιψη και το μήνυμα στις μητέρες

«Πρέπει να ζήσουμε τη μετάβαση από γυναίκα σε μητέρα χωρίς να φοβόμαστε»

Η Κάιλι Τζένερ έχει δύο παιδία με τον Τράβις Σκοτ, την Στόρμι και τον Άιρι, τα οποία υπερλατρεύει. Ωστόσο, όπως παραδέχεται πέρασε πολύ δύσκολα μετά τη γέννησή τους.

Η σταρ των Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Variety και στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στις αδερφές της, την προσωπική της ζωή, αλλά και την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε.

Όπως δήλωσε η 25χρονη επιχειρηματίας, η γέννηση του γιου της τον Φεβρουάριο του 2022 ήταν «πολύ πιο δύσκολη» από αυτή της Στόρμι το 2018.

«Σκέφτεσαι ότι δεν θα περάσει ποτέ»

«Βίωσα δύο φορές την επιλόχειο κατάθλιψη. Τη δεύτερη φορά ήταν ακόμα χειρότερα. Αλλά οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται τον τοκετό, όσο επώδυνο κι αν είναι. Πρέπει να ζήσουμε τη μετάβαση από γυναίκα σε μητέρα, χωρίς να φοβόμαστε για τα επακόλουθα», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Θα έλεγα σε αυτές τις γυναίκες να μην σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα και να ζήσουν όλα τα συναισθήματα εκείνης της στιγμής στο έπακρο. Ξέρω, εκείνες τις στιγμές σκέφτεσαι ότι δεν θα περάσει ποτέ, ότι το σώμα σου δεν θα είναι ποτέ όπως πριν, ότι δεν θα είσαι ποτέ η ίδια. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι ορμόνες, τα συναισθήματα σε αυτό το στάδιο είναι πολύ, πολύ πιο ισχυρά και μεγαλύτερα από εσάς».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι «το να χάσει μια γυναίκα όλα τα όμορφα στοιχεία της μητρότητας είναι πολύ χειρότερο από την επιλόχειο κατάθλιψη» και αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη της από τις τρεις αδερφές της.

Όπως τόνισε, ανά διαστήματα αυτό αλλάζει: «Δεν είναι πάντα η ίδια. Αλλάζει ανά διαστήματα. Αυτόν τον καιρό είναι η Κιμ. Έχουμε βιώσει πολλές παρόμοιες καταστάσεις τελευταία», ανέφερε, ενώ για την Κένταλ Τζένερ, με την οποία φαίνεται να είναι πιο κοντά στο ριάλιτι «Kardashians», είπε: «Είναι εκείνη, με την οποία δεν μοιάζουμε καθόλου. Όμως, τα αντίθετα έλκονται».

Σημειώνεται πως η Κάιλι Τζένερ έχει μιλήσει ξανά για την επιλόχειο κατάθλιψη. Σε ένα επεισόδιο της ριάλιτι σειράς της οικογένειάς της, αποκάλυψε στην αδερφή της Κένταλ ότι έκλαιγε συνέχεια για 3 εβδομάδες, όταν γέννησε το δεύτερο παιδί της.

«Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και το κεφάλι μου πονούσε τόσο πολύ. Ήταν πραγματικά δύσκολο», εξομολογήθηκε.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024