Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλικό μπιλιάρδο στο Παρκ ντε Πρενς

Γαλλικό μπιλιάρδο στο Παρκ ντε Πρενς

Εχει βουίξει το Παρίσι τις τελευταίες ώρες πως μεθοδεύεται η απόλυση του Γκαλτιέ με πιθανότερους διαδόχους του να είναι ένας εκ των Τούχελ, Ζιντάν

Το 59% των Γάλλων θέλουν τον Κριστόφ Γκαλτιέ να παραμείνει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν τουλάχιστον μέχρι τις 8 Μαρτίου και τη ρεβάνς με την Μπάγερν στο Μόναχο, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ηγεσία του κλαμπ επιθυμεί την επιστροφή του Τόμας Τούχελ τον οποίον ουσιαστικά είχε εκδιώξει από το Παρκ ντε Πρενς την παραμονή των Χριστουγέννων του 2020.

Και ο Τύπος καλοβλέπει την περίπτωση του Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει τη θέση του Ντιντιέ Ντεσάν στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας. Καραμπόλες που θυμίζουν γαλλικό μπιλιάρδο.

Τελικά οι Εμπαπέ, Μέσι φαίνεται πως δεν θα σώσουν το κεφάλι του Γκαλτιέ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λιλ, παρά τη νίκη της Παρί που ήρθε στις καθυστερήσεις.

Εχει βουίξει το Παρίσι τις τελευταίες ώρες πως μεθοδεύεται η απόλυση του Γκαλτιέ με πιθανότερους διαδόχους του να είναι ένας εκ των Τούχελ, Ζιντάν.

Το όνομα του Γερμανού ασφαλώς προκαλεί έκπληξη αφού είναι γνωστή η ιστορία του με την μπρούτα απόλυσή του από την Παρί παραμονή των Χριστουγέννων του 2020, με πρωτοβουλία του τότε αθλητικού διευθυντή Λεονάρντο.

Ο Τούχελ έφυγε από το γαλλικό κλαμπ έχοντας ποσοστό νικών 75,6%, το υψηλότερο στην ιστορία της League 1 και μέσο όρο πόντων ανά αγώνα 2,37. Οδήγησε επίσης την Παρί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου ηττήθηκε από την Μπάγερν.

Ο γάλλος δημοσιογράφος Ολιβιέ Ταλαρόν του Canal + και ο βρετανός συνάδελφός του Νιζάρ Κινσέλα της Evening Standard έριξαν το νερό στο μύλο της φημολογίας μεταδίδοντας πως η Παρί σκέφτεται ξανά τον Τούχελ. Ο τελευταίος δεν θα έλεγε όχι σε μία επιστροφή του, τώρα μάλιστα που έχει απομακρυνθεί ο Λεονάρντο, αλλά θέτοντας τους δικούς του όρους. Σύμφωνα με τον Κινσέλα ο Τούχελ θα ζητήσει προστασία από την επιρροή των διάσημων άσων της ομάδας και θα απαιτήσει να είναι προσηλωμένος μόνο στα καθήκοντά του ως προπονητής χωρίς να εμπλέκεται σε μεταγραφικά ζητήματα.

Η λύση Ζιντάν έχει επίσης πολλούς υποστηρικτές στους κόλπους της Παρί.

Η Corriere dello Sport αναφέρει πως ο Ζιντάν ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ της Παρί γιατί διαθέτει την οικονομική ισχύ ώστε να τον βοηθήσει να δημιουργήσει την ομάδα όπως ο ίδιος επιθυμεί. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ζιζού είχε τονίσει πως διαθέτει πολύ ελεύθερο χρόνο, στέλνοντας ουσιαστικά το μήνυμα προς πάσα πλευρά.

Το αποτέλεσμα του κυριακάτικου Classique με τη Μαρσέιγ ίσως μετατραπεί σε θρυαλλίδα για μια σειρά έντονων ανακατατάξεων στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024