Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lego Ninjago: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη σειρά που λατρεύει το παιδί σας

Lego Ninjago: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη σειρά που λατρεύει το παιδί σας

To Lego Ninjago πρόκειται για την αγαπημένη σειρά των παιδιών και για πολλούς και καλούς λόγους.

Όταν το κακό απειλεί τον κόσμο, χρειάζεται μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων νίντζα για να καταπολεμήσει το σκοτάδι και να σώσει την ημέρα! Αλλά… αυτοί οι ήρωες ήταν απασχολημένοι, οπότε θα αρκεστούμε σε αυτούς τους τύπους, τους γνωστούς Ninjago.

Τους ακολουθούμε μέσα από την σειρά Lego Ninjago και βλέπουμε τις περιπέτειές τους, που έχουν συγκλονίσει τα παιδιά.

Lego Ninjago για περιπέτεια και δράση

Η σειρά επικεντρώνεται σε μια ομάδα έξι εφήβων ninja, με επικεφαλής τον θρυλικό Green Ninja, Lloyd Garmadon. Οι κύριοι χαρακτήρες νίντζα ορίζονται στην ιστορία ως «Στοιχειώδεις Δάσκαλοι», που σημαίνει ότι ο καθένας τους διαθέτει στοιχειώδεις δυνάμεις.

Οι νίντζα εκπαιδεύονται στη φανταστική πολεμική τέχνη του «Spinjitzu» από τον αρχαίο και σοφό δάσκαλό τους, Master Wu, δίνοντάς τους την ικανότητα να πολεμούν ενάντια στις δυνάμεις του κακού. Η ιστορία τοποθετείται στον φανταστικό κόσμο του Ninjago, ενός τόπου εμπνευσμένου από τον πολιτισμό της Ανατολικής Ασίας.

Πέντε ήταν οι βασικοί χαρακτήρες, που εισήγαγε αρχικά η σειρά, στον φανταστικό κόσμο που συνδυάζει το θέμα των νίντζα με δράκους, σύγχρονα οχήματα και φουτουριστικά μηχανικά ρομπότ.

Ανακαλύψτε τους μοναδικούς χαρακτήρες

Η σειρά επικεντρώνεται σε μια ομάδα έξι εφήβων νίντζα, οι οποίοι είναι «Στοιχειώδεις Δάσκαλοι» και εκπαιδεύονται στην τέχνη του Spinjitzu από τον δάσκαλό τους, Master Wu.

Στους νίντζα έχουν δοθεί κοστούμια διαφορετικών χρωμάτων και μοναδικές στοιχειώδεις δυνάμεις, που σηματοδοτούν τις μοναδικές τους προσωπικότητες με τα διαφορετικά τους χαρακτηριστικά.

Ο Lloyd Garmadon είναι ο θρυλικός πράσινος νίντζα, ο «Δάσκαλος της Ενέργειας» και γιος των Lord Garmadon και Misako.

Ο Kai είναι ο κόκκινος νίντζα, «Δάσκαλος της Φωτιάς» και μεγαλύτερος αδερφός της Nya.

O Jay είναι ο μπλε νίντζα, «Δάσκαλος του Κεραυνού» και το αγόρι της Nya.

Ο Zane είναι ο λευκός νίντζα, «Δάσκαλος του Πάγου» και το αγόρι της Pixal.

Ο μαύρος νίντζα είναι ο Cole και είναι «Δάσκαλος της Γης» ενώ η Nya είναι ο γκρι/μπλε νίντζα και αποτελεί τον «Δάσκαλο του Νερού», πρώην Σαμουράι Χ, μικρότερη αδερφή του Κάι και το κορίτσι του Jay.

Ο Δάσκαλος Wu είναι ο «Δάσκαλος της Δημιουργίας», σοφός σενσέι του Νίντζα και μικρότερος αδελφός του Λόρδου Γκάρμαντον. Ο τελευταίος πρόκειται για τον «Δάσκαλο της Καταστροφής», αδελφός του Δάσκαλου Wu και πατέρας του Lloyd.

Η μητέρα του Loyd είναι η Misako, η οποία είναι και η εν διαστάσει γυναίκα του Garmadon.

Και φυσικά, μην ξεχνάτε την P.I.X.A.L. (Primary Interactive X-ternal Assistant Life-form), μια γυναίκα «nindroid», Samurai X και η κοπέλα του Zane.

Η εισαγωγή των σκελετών ως βασικών κακών στην ιστορία ήταν επίσης αποτέλεσμα έρευνας με παιδιά, τα οποία τους επέλεξαν μέσα από έξι διαφορετικές επιλογές, όπως πίθηκοι, ρομπότ, άνθρωποι σαύρες.

Η φανταστική του γλώσσα

Το σύμπαν Lego Ninjago ενσωματώνει μια φανταστική γραπτή γλώσσα που έχει εμφανιστεί σε πολλές περιπτώσεις τόσο στην τηλεοπτική σειρά Ninjago όσο και στα σετ κατασκευής Lego Ninjago. Η γραπτή γλώσσα χρησιμοποιεί ένα μοναδικό αλφάβητο συμβόλων που μοιάζουν με το οπτικό στυλ των κινεζικών χαρακτήρων.

Οι χαρακτήρες μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν για να μεταφραστούν οι λέξεις που εμφανίζονται συνήθως σε πινακίδες του Ninjago.

Δείτε και ζήστε τις μοναδικές τους περιπέτειες με τα παιχνίδια της σειράς Lego Ninjago, τα οποία μπορείτε να βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε παιχνίδια ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024