Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίγουρα λούζεστε με το σωστό σαμπουάν; Πώς θα διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει

Σίγουρα λούζεστε με το σωστό σαμπουάν; Πώς θα διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει

Ποια είναι τα κριτήρια που θα πρέπει να λάβετε υπόψη για να επιλέξετε το κατάλληλο σαμπουάν για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας;

Αρκεί μια σύντομη αναζήτηση για να διαπιστώσετε τους πολλούς και διαφορετικούς τύπους σαμπουάν, με συνθέσεις που αλλάζουν ανάλογα με τις ανάγκες που μπορεί να έχουν τα μαλλιά αλλά και το τριχωτό της κεφαλής σας. Η τελική επιλογή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αν σκεφτείτε ότι τα μαλλιά σας μπορεί να μην ανήκουν σε μία και μόνο κατηγορία, αφού μπορεί να είναι αδύναμα αλλά και να χρειάζονται και όγκο ή να είναι ξηρά και λεπτά.

Επειδή λοιπόν, οι ανάγκες τους δεν είναι πάντα ξεκάθαρες και δεν μπορείτε διαρκώς να τα παρατηρείτε, δημιουργήσαμε ένα σύντομο οδηγό με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να επιλέξετε το κατάλληλο.

Θα βρείτε αυτό που θα αναδείξει τα μαλλιά σας, χαρίζοντας τους λάμψη, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε σαμπουάν και θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Σαμπουάν για αδύναμα μαλλιά

Τα σαμπουάν για αδύναμα μαλλιά χωρίς όγκο είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, τα οποία διεγείρουν την παραγωγή κερατίνης με στόχο την θρέψη και την ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής.

Μία από τις πιο δυνατές επιλογές είναι το σαμπουάν Kérastase Resistance Bain Force Architecte που αναδομεί την ύλη της τρίχας και δίνει τέλος στις σπασμένες άκρες.

Βοηθάει τα πολύ εξασθενημένα μαλλιά για να γίνουν δυνατά και ανθεκτικά, χαρίζοντάς τους υγιή λάμψη.

Επανορθώνει τις σπασμένες άκρες και τα μαλλιά αποκτούν απαλότητα και μοναδική λάμψη. Αναδομεί και δυναμώνει την τρίχα, δίνοντας σώμα στην ύλη της.

Αγοράστε το από 58,00 €

Για βαμμένα μαλλιά

Τα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά διαθέτουν ειδική σύνθεση για την διατήρηση του χρώματος των μαλλιών, προλαμβάνοντας την φθορά και το ξεθώριασμα της απόχρωσης που έχετε επιλέξει, χάρη στα  αντιοξειδωτικά και αντιηλιακά φίλτρα.

Το σαμπουάν L’Oreal Serie Expert Metal Detox πρόκειται για επαγγελματική σύνθεση που απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία. Είναι εμπλουτισμένο με Γλυκοαμίνη και διαθέτει κρεμώδη υφή.

Αποτοξινώνει τα μαλλιά και τους προσφέρει ελαστικότητα, ανθεκτικότητα, έως και 87% λιγότερο σπάσιμο, 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος και λάμψη.

Αγοράστε το από 34,50 €

Για ξηρά μαλλιά

Τα σαμπουάν για ξηρά ή κατεστραμμένα μαλλιά είναι γεμάτα ενυδατικά στοιχεία και λιπίδια, που επαναφέρουν την χαμένη υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας. «Θωρακίζουν» το τριχωτό της κεφαλής, προσφέροντας ήπιο καθαρισμό και ελαστικότητα, χωρίς να επιβαρύνουν τα μαλλιά σας.

Το Σαμπουάν Vichy Dercos Καταπραϋντικό για Ξηρά Μαλλιά Χωρίς Θεϊκά Άλατα δρα άμεσα από την πρώτη κιόλας χρήση, ανακουφίζοντας από τις ενοχλήσεις στο τριχωτό της κεφαλής.

Καταπραΰνει από την αίσθηση της φαγούρας και ενισχύει τις ευαίσθητες ίνες. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με γλυκερίνη και πανθενόλη.

Αγοράστε το από 8,04 €

Για λιπαρά μαλλιά

Πρόκειται για απαλά σαμπουάν που καθαρίζουν αποτελεσματικά το τριχωτό της κεφαλής, αφαιρώντας την περιττή λιπαρότητα. Ρυθμίζουν το pH ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και καθημερινά, χωρίς να ξηραίνουν το δέρμα.

Το Σαμπουάν Korres Licorice & Urtica δυναμώνει και δίνει όγκο στα λιπαρά, λεπτά ή και αδύναμα μαλλιά, ενισχύοντας τόσο την ελαστικότητα όσο και την πυκνότητα της τρίχας.

Αγοράστε το από 6,38 €

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024