Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σωτήρης Καλυβάτσης: Δηλώσεις φωτιά για τον Κανάκη - «Δεν θα κάτσω να διαλυθώ ολοκληρωτικά...»

Σωτήρης Καλυβάτσης: Δηλώσεις φωτιά για τον Κανάκη – «Δεν θα κάτσω να διαλυθώ ολοκληρωτικά…»

Δείτε όλα όσα είπε...

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 παραχώρησε την Τετάρτη ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για την σελίδα που έχει αλλάξει στην ζωή του, μετά την παύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη.

Οι σχέσεις με τον Αντώνη Κανάκη

«Από τη στιγμή που επήλθε η παύση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τον Αντώνη – γιατί είχαμε μαζί και την εταιρεία, έτσι όπως ήταν τα πράγματα- γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Μου αρέσει αυτό το πράγμα, να γυρνώ σελίδες, είναι μέσα μου. Έφτασα σε ένα αδιέξοδο, τελείωσε εκείνο το πράγμα, το συνειδητοποίησα, οπότε μετά κάτι έπρεπε να μου συμβεί» είπε αρχικά.

«Το να ξαναβάλω μπροστά πράγματα στη Θεσσαλονίκη από μόνος μου, είναι μικρό το ‘μαγαζί’, να πάρω ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό. Μου άρεσε αυτό που έκανα. Ήταν πολλά τα καλά πράγματα που κάναμε μαζί για να διαλυθώ ολοκληρωτικά για παραπάνω από μία κακιά στιγμή» σχολίασε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την σχέση του με την Υρώ Λούπη και τι θεωρεί πως την ενοχλεί στον ίδιο.

«Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Ε, δεν ξέρω πολλά μπορεί. Το βάλατε και στο βίντεο, ότι δεν εκφράζω εύκολα τα συναισθήματά μου. Λέω τα πάντα… αλλά αν αγαπώ, στο δείχνω. Δεν θα πω αγάπη μου, σε αγαπώ κι αγάπησέ με. Είμαι λίγο… Τα κανιβαλίζω αυτά» είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ρώτησε τον λόγο, ο ηθοποιός αντέδρασε και μαζεύτηκε στην άκρη της πολυθρόνας για να αποφύγει κι άλλες ενδεχόμενες ερωτήσεις: «Ε δεν ξέρω γιατί και γιατί, έτσι είναι η φύτρα μου/ Έτσι βγήκε το εργαλείο».

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024