Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «τεστ» του Σωκράτη και τα καλά νέα που περιμένει ο Μίτσελ

Το «τεστ» του Σωκράτη και τα καλά νέα που περιμένει ο Μίτσελ

Ο Παπασταθόπουλος θα προσπαθήσει ν’ ανεβάσει «στροφές» στην προπόνηση της Τετάρτης και αν περάσει το «τεστ» θα υπολογίζεται από τον Μίτσελ για τον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το βράδυ του Σαββάτου τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, σ’ ένα ντέρμπι με τεράστια βαθμολογική σημασία.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στους «πράσινους» και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αν θα δώσει το παρών ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός κάνει μεγάλη προσπάθεια για ν’ αγωνιστεί στο ντέρμπι με τους «πράσινους» και πολλά θα κριθούν στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Παπασταθόπουλος θα προσπαθήσει ν’ ανεβάσει «στροφές» και αν περάσει το «τεστ» θα υπολογίζεται από τον Μίτσελ για τον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια είναι πως όλοι στην ομάδα του λιμανιού έχουν «πέσει» πάνω στον Σωκράτη ενώ και ο ίδιος ο παίκτης κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου.

Ο Μίτσελ περιμένει λοιπόν την προπόνηση της Τετάρτης για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Παπασταθόπουλο και αυτή την στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι να έχει τον διεθνή στόπερ ετοιμοπόλεμο.

Αν τελικά ο Παπασταθόπουλος είναι σε θέση να παίξει στο ντέρμπι με τους «πράσινους» τότε το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα των ερυθρόλευκων θα είναι Σωκράτης – Μπα, καθώς ο δεύτερος έπαιξε βασικός στον αγώνα απέναντι στη Λαμία, έχοντας μάλιστα καλή εικόνα, γεγονός που ικανοποίησε τον Μίτσελ.

Σε ότι αφορά τον Χάμες Ροντρίγκες, ο Κολομβιανός μέσος του Ολυμπιακού αισθάνεται πολύ καλύτερα και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου στο Καραϊσκάκη.

Η προπόνηση της Τετάρτης μάλιστα είναι σημαντική όχι μόνο για τον Παπασταθόπουλο αλλά και για τον Χάμες.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Ισπανός προπονητής των πειραιωτών δεν έχει αποφασίσει για όλες τις θέσεις της εντεκάδας του Ολυμπιακού και στην προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται ν’ ανοίξει τα «χαρτιά του» για το σχήμα με το οποίο σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του.

Αυτό πάντως που «καίει» τον Μίτσελ αυτή την ώρα είναι το θέμα του Παπασταθόπουλου και γι’ αυτό ο έμπειρος τεχνικός περιμένει πως και πως την προπόνηση της Τετάρτης.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024