Survivor: Το επικό σχόλιο του Γιώργου Λιανού στην Ελευθερία Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο
«Θα μπορούσα να έβαζα μια φωτογραφία και να πετούσα βελάκια...»
Τα πάνω κάτω έχει φέρει στο Survivor η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου. Η Κύπρια τραγουδίστρια είχε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο πριν αυτός μπει στο παιχνίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθε κοντά με την Καρολίνα Καλύβα, με τα τρυφερά τετ-α-τετ να προβάλλονται στην τηλεόραση και να την κάνουν έξαλλη.
Ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο τη ρώτησε για την επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο και βρήκε και την κατάλληλη αφορμή για πειράγματα και για να κάνει χιούμορ. Μόνο που το βλέμμα του Μάριου Πρίαμου μαρτυρούσε ότι βρέθηκε σε άβολη θέση.
«Οι στόχοι είναι πολύ σημαντικοί στο Survivor. Η φάση είναι τελικός στόχος και θυμάμαι την γυναίκα του Στέλιου, την Όλγα, η οποία έκανε προπόνηση με βελάκια στην φωτογραφία του, επειδή την έχει αφήσει και τρέχει μόνη της τα παιδιά. Εσύ έκανες παρόμοια προπόνηση με άλλη φωτογραφία;» ρώτησε ο παρουσιαστής την Ελευθερία Ελευθερίου με νόημα.
«Δεν έχω κάνει με φωτογραφία, αλλά τις αδυναμίες μου τις έχω κοιτάξει. Έχω κάνει στόχους χωρίς βελάκια. Θα μπορούσα να έβαζα μια φωτογραφία και να πετούσα βελάκια, αλλά όχι πετούσα άλλα πράγματα», απάντησε εκείνη γελώντας.
Και ο Γιώργος Λιανός συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω τον λόγο που έκανε ο Μάριος κοτσιδάκια γιατί με το μαλλί είχε περισσότερη επιφάνεια και περνούσε εύκολα ο στόχος. Τώρα με τα κοτσιδάκια περνάνε δεξιά κι αριστερά».
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας
- A.I. Βασίλης; Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, καθώς οι αγοραστές στρέφονται στα chatbots



