Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Σε απόγνωση η Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor: Σε απόγνωση η Ελευθερία Ελευθερίου

Τι έχει συμβεί;

Τα όσα συνέβησαν χθες ανάμεσα στην ίδια και στον Μάριο Πρίαμο σχολίασε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor, εκδηλώνοντας παράλληλα τις προθέσεις της για την συνέχεια και την συνύπαρξή τους στο παιχνίδι.

«Χθες το βράδυ στο συμβούλιο ήταν αναπόφευκτο να μιλήσουμε για το προσωπικό μου θέμα με τον Μάριο. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Είναι πάρα πολλή η πληροφορία και πάρα πολλά τα γεγονότα. Πολύς θυμός και πάρα πολλά μαζεμένα« είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ. Δεν αφορά το Survivor, αλλά εμένα και τον Μάριο. Δεν ήρθα για να σταυρώσω κανέναν άνθρωπο, απλά έγιναν τα πράγματα κι έγινε μια αποκάλυψη μέσα από το παιχνίδι. Οπότε βρέθηκε κι αυτή η ομάδα κι αυτοί οι άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα να το έχουν υποστεί και να πρέπει σε μία ημέρα να διαχειριστούν όλες αυτές τις πληροφορίες» συμπλήρωσε.

«Θέλουμε κι εγώ κι ο Μάριος τον χρόνο μας να μιλήσουμε και να πούμε πάρα πολλά. Ήδη έχουμε μιλήσει κι έχουμε πάρα πολλά ακόμα να πούμε. Όλο αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο» εξομολογήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024