Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BAFTA 2023: Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε σκουλαρίκια Zara των 20 ευρώ

BAFTA 2023: Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε σκουλαρίκια Zara των 20 ευρώ

...και φόρεμα Alexander McQueen από το 2019 ενισχύοντας το μήνυμα που θέλουν να περάσουν πολλοί σταρ εναντίον της υπερβολικής κατανάλωσης.

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση την Κυριακή στο Λονδίνο για τα BAFTA 2023 μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε ένα λευκό φόρεμα Alexander McQueen με πτυχώσεις και μαύρα γάντια όπερας. Η πριγκίπισσα είχε φορέσει ξανά το φόρεμα στα BAFTA 2019, αλλά τότε είχε προσθέσει ένα απλικέ λουλουδάτο γύρω από τον ώμο. Το φόρεμα σχεδιάστηκε από τη Σάρα Μπάρτον, η οποία δημιούργησε και το νυφικό της Middleton το 2011.

Η εμφάνιση του 2011 με το ίδιο φόρεμα


Η Μίντλετον το συνδύασε με ένα ζευγάρι χρυσά κρεμαστά σκουλαρίκια Zara σε σχήμα λουλουδιών.

Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με έναν μαύρο φάκελο, ο οποίος διέθετε χρυσές λεπτομέρειες για να ταιριάζει με τα statement κοσμήματά της. Διατήρησε τα σκούρα καστανά μαλλιά της σε ένα κομψό στυλ ενώ το μίνιμαλ μακιγιάζ της στηρίχθηκε σε ένα ελαφρύ smokey eye λουκ και ένα nude ροζ στα χείλη. Την εικόνα ολοκλήρωσε ένα ζευγάρι χρυσές γόβες Jimmy Choo.

Η Μίντλετον είναι υποστηρικτής της βιωσιμότητας στη μόδα, φορώντας ξανά και ξανά τα φορέματά της. Κατά τη διάρκεια των BAFTA του 2020, τα οποία είχαν εύστοχα το θέμα «ανακύκλωση, αειφορία ή vintage» η Μίντλετον φόρεσε άλλο ένα από τα φορέματά της Alexander McQueen.

Τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου τιμούν τις καλύτερες κινηματογραφικές ερμηνείες της χρονιάς. Μετά από έξι χρόνια στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, φέτος, η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου στο Royal Festival Hall και οικοδεσπότης ήταν ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκραντ.

Η Βρετανίδα ράπερ Little Simz ήταν η μουσική πρωταγωνίστρια της βραδιάς, ενώ η ηθοποιός Έλεν Μίρεν ηγήθηκε ενός αφιερώματος στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Δείτε την εμφάνισή της

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024