Ο Αλέξανδρος Γκιννής (AJ Ginnis) έγινε ο πρώτος Έλληνας που κερδίζει μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Γαλλία, στην τεχνική κατάβαση.
Όπως σημειώνει και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής χιονοδρομίας.
Η ανάρτηση της ΕΟΕ
Aπίστευτη επιτυχία του πρωταθλητή της χιονοδρομίας Αλέξανδρου Γκιννή ⛷! Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού σκι που γίνεται στη Γαλλία, στην τεχνική κατάβαση. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής χιονοδρομίας#ΤeamHellas 🇬🇷#slalompic.twitter.com/RsiKDn1HZw
Συγχαρητήρια ανάρτηση για τον Αλέξανδρο Γκιννή έκανε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που σημειώνει ότι ο Αλέξανδρος Γκιννής «κέρδισε τον θαυμασμό όλων, και μας γέμισε περηφάνεια. Μπράβο Αλέξανδρε!». Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:
Ο Αλέξανδρος Γκιννής έγραψε ιστορία! Ο πρώτος Έλληνας που ανεβαίνει στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι, κατέκτησε το ασημένιο στην τεχνική κατάβαση, κέρδισε τον θαυμασμό όλων, και μας γέμισε υπερηφάνεια. Μπράβο Αλέξανδρε! 🇬🇷#FISAlpinepic.twitter.com/mouKp3ivVF
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.