Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όρθια» η Ναντ στο Τορίνο (1-1)

«Όρθια» η Ναντ στο Τορίνο (1-1)

Η Νάντ πήρε ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Γιουβέντους και η πρόκριση στους «16» του Europa League θα κριθεί στη ρεβάνς της Γαλλίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν στο Τορίνο Γιουβέντους και Ναντ που ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο πρώτο παιχνίδι για τον ενδιάμεσο γύρο του Europa League.

Η «Κυρία» πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ καθώς στο 13′ ο Ντι Μαρία άνοιξε για τον Κιέζα, εκείνος με κεφαλιά έστρωσε στον Βλάχοβιτς που με πλασέ έκανε το 1-0. Μέχρι την ανάπαυλα η Γιουβέντους είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, αλλά δεν το πέτυχε και το πλήρωσε.

Στο 60′ η Ναντ έκανε το 1-1 με πολύ όμορφο σουτ του Μπλας σε αντεπίθεση, σκορ που ήταν και το τελικό στο ματς αφού τρία λεπτά αργότερα ο Κιέζα είχε διπλό δοκάρι σε τρομερό σουτ που έπιασε.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο Μπρέμερ, Σάντρο, Ντι Μαρία (73’ Σουλέ), Ντε Σίλιο (73’ Κουαδράδο), Ραμπιό, Φατζιόλι (63’ Κόστιτς), Παρέδες (63’ Λοκατέλι), Βλάχοβιτς (86’ Κεν), Κιέζα

Ναντ: Λαφόντ, Παλουά (83’ Κορσιά), Καστελέτο (88’ Γκεσάν), Ζιροτό, Κοκο (77’ Τραορέ), Σεντόνζ, Κιριβέλα (77’ Μογέ), Σισοκό, Μουτουσαμί, Μπλας, Μοχάμεντ (77’ Σιμόν).

Στη Λισαβόνα η Σπόρτινγκ ισοφάρισε στο 94΄ τη Μίντιλαντ, η οποία -παρότι παραπαίει στη Δανία- ήταν εξαιρετική και είχε «αγκαλιάσει» τη νίκη με γκολ από το 77΄ του Αιγύπτιου Ασούρ που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Στην «Μπάι Αρίνα» μετά από συνεχείς εναλλαγές στο σκορ η Μονακό νίκησε 3-2 τη Λεβερκούζεν, με τον αμυντικό Ντισασί να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερησεων.

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» εμφανίστηκε η… γνωστή Σεβίλλη, απόλυτη κυρίαρχος του θεσμού, που με το 3-0 επί της Αϊντχόφεν είναι η μόνη από τις συμμετέχουσες που ουσιαστικά εξασφάλισε από τώρα την πρόκριση στους «16».

Τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες των play-off πρόκρισης στους «16» του Europa League:

Άγιαξ (Ολλανδία)-Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία) 0-0

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) 2-2

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Ρεν (Γαλλία) 2-1

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Ρόμα (Ιταλία) 1-0

Γιουβέντους (Ιταλία)-Ναντ (Γαλλία) 1-1

Σπόρτινγκ Λισ. (Πορτογαλία)-Μίντιλαντ (Δανία) 1-1

Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Μονακό (Γαλλία) 2-3

Σεβίλλη (Ισπανία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία) 3-0

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024