Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Viral το βίντεο του Μπρους Γουίλις - «Νίκησα τρομοκράτες, δικηγόρους διαζυγίων, τη φαλάκρα»…  

Viral το βίντεο του Μπρους Γουίλις – «Νίκησα τρομοκράτες, δικηγόρους διαζυγίων, τη φαλάκρα»…  

«Τίποτα δεν με σταματά, γιατί είμαι ο Μπρους γ@@@@@ς Γουίλις», έλεγε ο αγαπημένος ηθοποιός το 2018.

Οι παλαιότεροι τον θυμούνται ως γοητευτικό playboy στη σειρά «Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια».

Οι νεότεροι ως μάτσο τύπο με χιούμορ, που σπάει κόκαλα, στην αγαπημένη σειρά δράσης μικρών και μεγάλων «Die Hard».

Όλοι τους όμως στεναχωρήθηκαν βαθύτατα, πρώτα όταν έμαθαν από την οικογένεια του ότι ο Μπρους Γουίλις πάσχει από αφασία, και τώρα επειδή ενημερώθηκαν ότι η κατάσταση του επιδεινώθηκε και παλεύει πια και με την άνοια.

Viral video

Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τα παλιά έχει γίνει viral και έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο τον πλανήτη, γράφει η Daily Mail.

Στο βίντεο, που προέρχεται από το Comedy Central το 2018, ο αγαπημένος ηθοποιός αστειεύεται πως είχε νικήσει κάθε είδους απειλή, από «τρομοκράτες μέχρι δικηγόρους διαζυγίων, αλλά και την ανδρική φαλάκρα».

«Τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει, μου έχουν επιτεθεί τρομοκράτες, αστεροειδείς, κριτικοί κινηματογράφου, κριτικοί μουσικής, δικηγόροι διαζυγίου, η ανδρική φαλάκρα και τίποτα από αυτά δεν με σταμάτησε, γιατί είμαι ακόμα ο Μπρους γαμ@@@ς Γουίλις», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Το τέλος της υποκριτικής

O 67χρονος Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (Frontotemporal Dementia), η οποία προκαλεί εγκεφαλικές διαταραχές, επηρεάζοντας τις ικανότητές του να μιλήσει και να επικοινωνήσει. Η δήλωση, από τη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ, την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ, και τις πέντε κόρες του αναφέρει: «Η οικογένειά μας εκφράζει τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη της για την απίστευτη έκρηξη αγάπης, υποστήριξης και των υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει όλοι από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Μπρους.

Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, καθώς τώρα έχουμε μια βαθύτερη γνώση για το τι βιώνει. Από τότε που ανακοινώσαμε ότι διαγνώστηκε με αφασία την άνοιξη του 2022, η κατάσταση του Μπρους έχει επιδεινωθεί και σήμερα έχουμε συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD).

ΠΗΓΗ: Instagram

Δυστυχώς, αντιμετωπίζει προβλήματα στην επικοινωνία και αυτό είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που έχει ο Μπρους. Αν και αυτό είναι επώδυνο, παράλληλα είναι και ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση.

Μια σκληρή ασθένεια

Η FTD είναι μια σκληρή ασθένεια, για την οποία πολλοί από εμάς δεν έχουμε ακούσει ποτέ και μπορεί να ‘’χτυπήσει’’ οποιονδήποτε. Για άτομα κάτω των 60 ετών, η FTD είναι η πιο κοινή μορφή άνοιας και επειδή η διάγνωση μπορεί να διαρκέσει χρόνια, η FTD είναι πιθανότατα πολύ πιο διαδεδομένη από ό,τι γνωρίζουμε.

Σήμερα δεν υπάρχουν θεραπείες για την ασθένεια, κάτι που ελπίζουμε ότι μπορεί να αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Καθώς η κατάσταση του Μπρους προχωρά, ελπίζουμε ότι η προσοχή των ΜΜΕ μπορεί να επικεντρωθεί στο να ρίξει φως σε αυτήν την ασθένεια που χρειάζεται πολύ περισσότερη ευαισθητοποίηση και έρευνα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αποκαλύψεις εκ των υστέρων

Τις τελευταίες ημέρες ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αποκαλύψεις για το τι προηγήθηκε την τριετία πριν αποσυρθεί από την υποκριτική ο αγαπημένος ηθοποιός.

ΠΗΓΗ: Instagram

Ο Μπρους Γουίλις γύρισε είκοσι δύο ταινίες δράσης, ωστόσο άνθρωποι που βρέθηκαν στα κινηματογραφικά πλατό αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί και γινόταν ακόμα και επικίνδυνος.

Κι αυτό γιατί δεν ήταν μόνο που κάποιοι έπρεπε να του διαβάζουν τις ατάκες από το ακουστικό, αλλά ότι φέρεται να πυροβόλησε κατά λάθος στη διάρκεια των τελευταίων γυρισμάτων.

Αλήθεια ή ψέματα, η ιστορία του Μπρους Γουίλις είναι απλά συγκλονιστική.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024