Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη αποκάλυψη από τον Κόντε

Μεγάλη αποκάλυψη από τον Κόντε

Δεν άκουσε τους γιατρούς ο Κόντε και επέστρεψε στους πάγκους παρά τις συστάσεις τους.

Ο Αντόνιο Κόντε είναι γνωστός για το πάθος με το οποίο ζει το ποδόσφαιρο, είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής, και ίσως αυτό το πάθος είναι που τον οδήγησε να αγνοήσει τις εντολές των γιατρών και να επιστρέψει πρόωρα στον πάγκο της Τότεναμ.

Ο Ιταλός τεχνικός ως γνωστόν, υποβλήθηκε σε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τη χοληδόχο κύστη του στις 1/2. Παρακολούθησε τη νίκη της ομάδας του επί της Σίτι με 1-0 από το κρεβάτι του στην Ιταλία, αλλά λίγες μέρες αργότερα, στην ήττα της Τότεναμ με την Λέστερ με 4-1, κάθισε στον πάγκο των «πετεινών», εμφανώς καταπονημένος.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος από την Ιταλία, αψήφησε τις συμβουλές των γιατρών για ξεκούραση και αποχή 15 ημερών από τους πάγκους, επειδή ένιωθε την ευθύνη να βρίσκεται στο πλευρό των παικτών του.

«Οι συστάσεις του γιατρού ήταν να μείνω ήρεμος για 15 μέρες», παραδέχτηκε ο Ιταλός τεχνικός.  «Με συμβούλεψε να μην επιστρέψω, αλλά έχεις μια αίσθηση ευθύνης να είσαι πλάι στους παίκτες σου, να αναπνέεις στο ίδιο περιβάλλον μαζί τους σε κάθε στιγμή και κατάσταση.

Προσπαθώ να ανταπεξέλθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σίγουρα κατά την διάρκεια του αγώνα δε μπορώ να φωνάζω όσο θα ήθελα ώστε να με ακούσουν οι παίκτες μου. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα από πριν.

Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος, αλλά νομίζω πως αναρρώνω καλά, είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι δίπλα στην ομάδα, να δουλεύω μαζί τους και να προσπαθήσουμε να μείνουμε ενωμένοι σε μια δύσκολη συγκυρία για εμάς. Γιατί τον τελευταίο καιρό δεν είμασταν τόσο τυχεροί, εξαιτίας  τριών χειρουργείων – το δικό μου και δύο παικτών.

Τις τελευταίες εφτά μέρες είχαμε τέσσερις  σημαντικούς τραυματισμούς. Για αυτή τη σεζόν, νομίζω είναι πολύ σημαντικό το να μείνουμε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το σωστό κλίμα, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον περισσότερο από πριν και να δουλεύουμε μαζί για να αφήσουμε πίσω μας αυτή την δύσκολη περίοδο», δήλωσε ο Κόντε, αναφερόμενος στους  τραυματισμούς των Μπεντανκούρ, Μπισουμά, Λιορίς και Σεσενιόν.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024