Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα: Viral το βίντεο που τραγουδά «μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου» ενώ σφουγγαρίζει

Σακίρα: Viral το βίντεο που τραγουδά «μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου» ενώ σφουγγαρίζει

Η Λατίνα τραγουδίστρια «καρφώνει» ξανά τον Ζεράρ Πικέ

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ, μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους. Αφού η τραγουδίστρια τον στόλισε με το νέο της τραγούδι, μιλώντας για Τουίνγκο, Φεράρι, Κάζιο και Ρόλεξ ακόμα ένα επεισόδιο του σίριαλ έρχεται να προστεθεί στο έπος της Βαρκελώνης.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει την 46χρονη να εκτοξεύει τα βέλη της προς τον πρώην της και να πετά σπόντες για τη σχέση τους. Συγκεκριμένα, η Κολομβιανή σταρ σφουγγαρίζει το πάτωμα, ενώ συγχρονίζει τα χείλη με το τραγούδι της SZA «Kill Bill».

«Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου», τραγουδά και φαίνεται να ζητά εκδίκηση από τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, τονίζει με νόημα: «Δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Η νέα του κοπέλα είναι η επόμενη, πώς έφτασα εδώ; Τον αγαπάω ακόμη. Καλύτερα να είμαι στη φυλακή παρά μόνη, τα έκανα όλα από αγάπη».

Δείτε το παρακάτω

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

«Είμαι μαριονέτα της»

Το συγκεκριμένο κομμάτι, που έχει γίνει viral στα social media, δημοσιεύτηκε από την ίδια τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok και έρχεται λίγες ώρες αφότου ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για τη σχέση του με την Κλάρα Τσία Μάρτι.

«Η αλήθεια είναι ότι πάω για ψώνια με την κοπέλα μου και μου αγοράζει εκείνη. Είμαι μαριονέτα», παραδέχτηκε ο Πικέ, ενώ σε ερώτηση που του έθεσε ο TikToker και Influencer John Nellis, ο ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να αναφερθεί στη Σακίρα. Τον ρώτησε για το ποιος είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος που έχει στις επαφές του. Πιθανότατα οι περισσότεροι θα περίμεναν μια απάντηση του τύπου ο Λιονέλ Μέσι. Η απάντηση ήρθε ως έκπληξη.

«Ίσως… Θα έλεγα… η Σακίρα. Ήταν σύντροφός μου. Θα μπορούσε να είναι αυτή. Σκέφτομαι τους followers, το Instagram. Αν μιλάμε για κάποιον που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Αν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τους περισσότερους followers στον κόσμο». Και ναι, όπως αποκάλυψε, έχει τον αριθμό του.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024