Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «γκρίνια» της Τζένιφερ Λόπεζ έκανε τον Μπεν Άφλεκ το απόλυτο viral

Η «γκρίνια» της Τζένιφερ Λόπεζ έκανε τον Μπεν Άφλεκ το απόλυτο viral

Το απόλυτο σποτάκι του Super Bowl ανήκει στον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ.

Αν εξαιρέσει κανείς την εκρηκτική εμφάνιση και την απρόσμενη αποκάλυψη εγκυμοσύνης της Ριάνα, η διαφήμιση του Μπεν Άφλεκ με τη συμμετοχή της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν από τα πιο σημαντικά στα highlight της βραδιάς στον τελικό του Super Bowl.

Ο Μπεν Άφλεκ, όπως εύστοχα σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter, μόλις κέρδισε το Super Bowl. Το διαφημιστικό σποτ του διάσημου ηθοποιού για τα Dunkin’ Donuts, με τη συμμετοχή της Τζένιφερ Λόπεζ, έβαλε φωτιά στα social media.

Ήταν στη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος του αγώνα μεταξύ Kansas City Chiefs και Philadelphia Eagles που προβλήθηκε το σποτάκι με τον Μπεν Άφλεκ. Ο λαμπερός ηθοποιός εμφανίζεται να εργάζεται στο drive-thru ενός καταστήματος Dunkin’ Donuts στη Μασαχουσέτη.

Είναι εκείνος που παραδίδει τις παραγγελίες στους ανυποψίαστους πελάτες. Στο σποτάκι κάνει την εμφάνισή της και η Τζένιφερ Λόπεζ που του «γκρινιάζει» για μια ακόμα φορά. «Τι κάνεις; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα δουλεύεις όλη μέρα;» ακούγεται να λέει η λαμπερή ηθοποιός στον σύζυγό της.

Η αγάπη του Μπεν Άφλεκ για τα Dunkin’ Donuts είναι ευρέως γνωστή. Φωτογραφίζεται συχνά έξω με καφέδες του brand και σακούλες από το μαγαζί. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ενθουσιάστηκαν και οι θαυμαστές του τώρα που επισημοποίησαν τη συνεργασία τους.

«Σου μοιάζω γνωστός;» θα ρωτήσει αστειευόμενος έναν από τους πελάτες, με το όχι του και την γκριμάτσα του Μπεν Άφλεκ να απογειώνει το απολαυστικό σποτάκι. Ήταν πρόσφατα που ο λαμπερός ηθοποιός είχε δηλώσει στο People πως ο ρόλος ήταν κατάλληλος γιατί ο κόσμος τον έχει συνδέσει απόλυτα με τα Dunkin’ Donuts.

«Ο κόσμος ήδη νομίζει ότι δουλεύω για την Dunkin. Στη Βοστώνη είχε γίνει πολύ μεγάλο θέμα. Νομίζω ότι συνδέθηκα κάπως με αυτό. Ήταν μια διασκεδαστική ευκαιρία να παίξω με αυτή τη σύνδεση. Και μια ευκαιρία να επιστρέψω εδώ για να το γυρίσω σπίτι μου στη Βοστώνη».

Ο πιο ευτυχισμένος Μπεν Άφλεκ

Μετά και τον ντόρο που προκάλεσε η εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ στα Grammy, οπότε και έγινε viral ο καβγάς με την Τζένιφερ Λόπεζ, το λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα. Έγιναν ξανά viral με ένα από τα πιο απολαυστικά σποτάκια που προβλήθηκαν στον τελικό του Super Bowl.

«Ο Μπεν Άφλεκ δεν έδειχνε ποτέ πιο ευτυχισμένος, ήταν στο στοιχείο του», έγραψε στο Twitter η Lauren Comitor του The Atlethic MLB.

«Το διαφημιστικό σποτάκι του Μπεν Άφλεκ για τα Dunkin’ Donuts είναι ό,τι καλύτερο έχει γυριστεί ποτέ», σημείωσε ο ηθοποιός Devon Sawa. Η κριτικός κινηματογράφος Courtney Howard στάθηκε στη σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ.

«Η Τζένιφερ Λόπεζ που έρχεται με ένα μίνι βαν (!!) στη διαφήμιση του συζύγου της, Μπεν Άφλεκ για τα Dunkin’ Donuts στο SuperBowl είναι η καλύτερη υποκριτική δουλειά που έχει κάνει φέτος»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024