Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Λιποθύμησε και έσπασε τη μύτη του ενώ φλέξαρε τα μπράτσα του

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Λιποθύμησε και έσπασε τη μύτη του ενώ φλέξαρε τα μπράτσα του

Χαμός κάτω από την ανάρτησή του στο TikTok

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο του Νουάς Σαρίφ. Ο 27χρονος είχε ένα ατύχημα στο γυμναστήριο που πηγαίνει, όταν λιποθύμησε και έσπασε τη μύτη του, καθώς θαύμαζε τα μπράτσα του στον καθρέφτη,

Ο νεαρός, που είναι λάτρης της γυμναστικής, μετά από ένα σετ ασκήσεων φλέξαρε το γραμμωμένο σώμα του, ωστόσο έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε με το πρόσωπο σε έναν καθρέφτη. Σαν αποτέλεσμα υπέστη κάταγμα στη μύτη του, ενώ το βίντεο με το ατύχημα έγινε viral, μετρώντας χιλιάδες προβολές.

«Λιποθύμησα γιατί δεν ξεκουράστηκα μετά τις ασκήσεις που έκανα οπότε οι καρδιακοί παλμοί μου ήταν ακόμα υψηλοί. Πόζαρα μετά το σετ, ήμουν σε ένταση και όταν κράτησα την ανάσα μου, λιποθύμησα», εξήγησε ο Νουάς Σαρίφ.

Την σκηνή έτυχε να καταγράφει ο φίλος του. Αρκετοί από τους θαμώνες του γυμναστηρίου δεν αντιλήφθηκαν αμέσως ότι επρόκειτο για ατύχημα και θεώρησαν ότι κάνει πλάκα. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του πήραν «φωτιά», με τους περισσότερους χρήστες του TikTok να κάνουν ειδική μνεία στον κάμεραμαν.

«Νομίζω ότι πρέπει να δεις ένα γιατρό αν λιποθυμάς έτσι», «Θα πρέπει να διαγράψεις τον κάμεραμαν από τις επαφές σου», «Νο1 κανόνας: Ποτέ μην σταματάτε την καταγραφή», «Ο τύπος με το τηλέφωνο χάλασε το βίντεο», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral

@sharif.2is I passed out and broke my nose while posing infront of the mirror 😭🤲 #foryou #fyp #gym ♬ original sound – Sharif 💪

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024