Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφαγε κατά λάθος πατατάκι... αξίας 115.000 ευρώ

Έφαγε κατά λάθος πατατάκι… αξίας 115.000 ευρώ

Δείτε το βίντεο

Μια… μοναδική αποκάλυψη έκανε ένας χρήστης στο TikTok, ο οποίος συνειδητοποίησε πως έφαγε κατά λάθος ένα πατατάκι που άξιζε 115.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον Cory από το Κάρντιφ, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως @corysworldd στο TikTok, όπου δημοσιεύει τακτικά περιεχόμενο βασισμένο στο φαγητό.

Ωστόσο, όταν έφαγε ένα πακέτο Walkers, ο δημιουργός περιεχομένου δεν πρόσεξε την πληροφορία για ένα βραβείο 115.000 ευρώ για τον τυχερό νικητή που θα βρει το καλύτερο πατατάκι σε σχήμα καρδιάς.

Το βίντεο «Τι τρώω σε μια μέρα» που δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου, ο Cory τρώει ένα πακέτο πατατάκια με τυρί και κρεμμύδι στην αρχή του βίντεο. Μετά την ανάρτηση του βίντεο οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν το σχήμα και ενημέρωσαν τον Cory ότι είχε μασήσει το πανάκριβο πατατάκι.

Ο influencer συνειδητοποίησε το λάθος του μόλις έξι ημέρες αργότερα, όταν έβλεπε το αρχικό βίντεο με τη φίλη του.Ο Cory δήλωσε ότι λυπήθηκε που έχασε μια πιθανή ευκαιρία για ανακαίνιση του σπιτιού του ή για διακοπές, αλλά είδε την αστεία πλευρά της κατάστασης.

«Ήμασταν και οι δύο τόσο σοκαρισμένοι και ξεσπάσαμε σε γέλια, η Lea τηλεφώνησε στη συνέχεια στον πατέρα της για να του εξηγήσει πως χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία» δήλωσε ο Cory.

Δείτε το βίντεο

@corysworldd #stitch with @Corys World ♬ Coconut Mall (From «Mario Kart Wii») – Arcade Player

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024