Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολίβια Γουάιλντ - Τζέισον Σουντέικις: Η πρώην νταντά των παιδιών τους «ξαναχτυπά» - Κατέθεσε μήνυση και ζητά αποζημίωση

Ολίβια Γουάιλντ – Τζέισον Σουντέικις: Η πρώην νταντά των παιδιών τους «ξαναχτυπά» – Κατέθεσε μήνυση και ζητά αποζημίωση

Η Τζενάρο ισχυρίζεται ότι οι ειδικοί τη συμβούλευσαν να ξεκουραστεί για τρεις ημέρες, όμως όταν το ζήτησε από τον Σουντέικις, απολύθηκε επί τόπου.

Μπλεξίματα με τον νόμο φαίνεται πως έχουν οι Ολίβια Γουάιλντ και Τζέισον Σουντέικις, καθώς η πρώην νταντά των δύο παιδιών τους, Έρικα Τζενάρο, κατέθεσε μήνυση εναντίον τους, ισχυριζόμενη παράνομη απόλυση και ζητά αποζημίωση.

Η Τζενάρο εργαζόταν για το πρώην ζευγάρι από το 2018 ως τον Φεβρουάριο του 2021, όταν και απολύθηκε. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το E! News, η νταντά φρόντιζε τα παιδιά και ανέλαβε τον ρόλο της μητέρας τους, από τη στιγμή που εκείνη έφυγε από το σπίτι, τον Νοέμβριο του 2020.

Η θεραπεία και η απόλυση

Στα τέλη του 2020, η είδηση του χωρισμού των δύο ηθοποιών έκανε τον γύρο του κόσμου και το άγχος της Τζενάρο έγινε αφόρητο. Τότε οι τρεις τους συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε ομαδική θεραπεία.

Η νταντά ισχυρίζεται ότι οι ειδικοί τη συμβούλευσαν να ξεκουραστεί για τρεις ημέρες τον Φεβρουάριο του 2021, όμως όταν το ζήτησε από τον Σουντέικις, απολύθηκε επί τόπου.

«Οι εργαζόμενοι είναι πιο ευάλωτοι όταν χρειάζονται άδεια για να φροντίσουν τον εαυτό τους. Οι νόμοι υπάρχουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να τους παρέχουν την ηρεμία να πάρουν αυτόν τον χρόνο χωρίς να φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους», τόνισε σε δήλωσή του ο δικηγόρος της, Ρον Ζαμπράνο.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην νταντά του Σουντέικις και της Γουάιλντ βρίσκεται στην επικαιρότητα. Τους προηγούμενους μήνες, η Τζενάρο δήλωσε στη Daily Mail ότι η Γουάιλντ έφερνε τον Τζέισον σε δύσκολη θέση ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, καθώς συνέχιζε να κοιμάται στο κρεβάτι που μοιράζονταν και να του στέλνει κατά καιρούς ερωτικά μηνύματα.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι έλαβε ένα μήνυμα από τον Τζέισον Σουντέικις στο οποίο αποκαλούσε την Γουάιλντ ένα «βαθιά πληγωμένο χάλι» που δεν ζούσε στην πραγματικότητα και ότι η Γουάιλντ έδωσε τον σκύλο της Γκόρντον μόλις λίγες εβδομάδες αφότου άρχισε να βγαίνει με τον Χάρι Στάιλς με στόχο να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο μαζί του.

Η δύο ηθοποιοί αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς της και εμφανίστηκαν ενωμένοι απέναντί της. «Είναι ψευδείς και άθλιες κατηγορίες», απάντησαν και σημείωσαν πως ενάμιση χρόνο τους παρενοχλούσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024