Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για «offshore ‘γαλάζιου’ βουλευτή»
Τι απαντά ο Περικλής Μαντάς στον Παύλο Πολάκη.
Νέα «φωτιά» στην πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ άναψε ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με μία ανάρτησή του στο Facebook, κατηγόρησε τον βουλευτή της ΝΔ, Περικλή Μαντά, ότι διαθέτει offshore εταιρεία, με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ.
Ο κ. Πολάκης, μάλιστα, κάνει λόγο για «γνώση και συγκάλυψη του Μητσοτάκη», εξαπολύοντας επίθεση και στον πρωθυπουργό, ενώ ζητά από τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
Η απάντηση του Περικλή Μαντά
»Ουδέποτε εγώ ή μέλος της οικογένειάς μου είχα οποιαδήποτε σχέση με offshore εταιρεία, όπως ψευδώς αναφέρει ο κ. Πολάκης», απάντησε, επίσης με ανάρτηση στο Facebook, ο βουλευτής της ΝΔ, Περικλής Μαντάς.
Ο κ. Μαντάς σημειώνει ότι κάθε επιχειρηματική του δραστηριότητα μέχρι σήμερα ήταν «απόλυτα διαφανής» και κάθε εταιρεία στην οποία συμμετείχε είχε έδρα στην Ελλάδα.
- ΑΑΔΕ: Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας παράνομων σκευασμάτων διατροφής – Άνω των 200.000 ευρώ η φοροδιαφυγή
- Νέα Αριστερά: Ο αγώνας για μια Κύπρο ενωμένη είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στην ακροδεξιά
- Η Euroleague και οι καλύτερες φάσεις του MVP, Σάσα Βεζένκοφ (vid)
- Ο Τραμπ δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Πούτιν θα τερματίσει σύντομα τον πόλεμο στην Ουκρανία
- «Ομόρφυνε τη ζωή μας» – Η ΕΛΑΣ αποχαιρετά τη σπουδαία ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Θερινές Προβολές ΕΦΕ: Μια ματιά στη φρίκη του πολέμου μέσα από το animated φιλμ Waltz with Bashir
- Rispet Home HEAVY DUTY: Η νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού για σπίτια με κατοικίδια από τη ΜΕΓΑ
- Marfin: Στις φυλακές Ναυπλίου και Μαλανδρίνου οι δύο 42χρονοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442