Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταξιδεύει προς Τουρκία το πλοίο με τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε η ΚΕΔΕ

Ταξιδεύει προς Τουρκία το πλοίο με τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε η ΚΕΔΕ

Πλέει με προορισμό την Τουρκία το «πλοίο της αλληλεγγύης», με  είδη πρώτης ανάγκης προς τους σεισμόπληκτους που συγκέντρωσε η ΚΕΔΕ.

Αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά το πλοίο που μεταφέρει το πρώτο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκέντρωσε η ΚΕΔΕ προς τους συνανθρώπους μας στην γειτονική Τουρκία, που δοκιμάζονται από τις συνέπειες των πρόσφατων σεισμών.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε από το σημείο αναχώρησης του πλοίου για την Τουρκία:

«Κάνουμε το χρέος μας πράξη. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η ανθρωπιστική κρίση, ως Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος κινητοποιηθήκαμε άμεσα με στόχο τη συγκέντρωση βοήθειας προκειμένου να στηρίξουμε τις πρώτες δύσκολες μέρες τους συνανθρώπους μας στη γειτονική Τουρκία. Είναι συγκινητική η ανταπόκριση όλων των Δήμων και των πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς, γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το πλεόνασμα αλληλεγγύης που διαθέτει ο ελληνικός λαός.

Και οι 13 Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων της χώρας, όλοι οι Δήμοι και φυσικά πρώτα από όλα οι απλοί πολίτες της Πατρίδας μας ανέδειξαν πόσο σημαντικό είναι για μας τους Έλληνες να δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όσους δοκιμάζονται σε δύσκολες καταστάσεις.

Όμως δεν σταματάμε εδώ. Σήμερα απλά γίνεται η αρχή με την αποστολή του ανθρωπιστικού υλικού που συλλέχθηκε από τους Δήμους της Αττικής , οι οποίες θα φτάσουν στο λιμάνι του Εσκεντερούν. Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και η αποστολή του υλικού που συλλέγεται από τις υπόλοιπες 12 Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων . Το καραβάνι Ανθρωπιάς κι Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης συνεχίζεται. Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της χώρας και τους Δημάρχους που συνέβαλαν στην προσπάθεια που κάνουμε. Πηγή του βίντεο που ακολουθεί: Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024