Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές το ενδεχόμενο της υιοθεσίας»

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές το ενδεχόμενο της υιοθεσίας»

«Είναι μέρες που νιώθω άδεια και μέρες που νιώθω αγάπη»

Η Έλενα Χριστοπούλου πολλές φορές έχει μιλήσει δημοσίως για την επιλογή της να μην δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ενώ έχει αναφερθεί και στους λόγους που δεν έκανε παιδιά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO! η booker μοντέλων «άνοιξε» την καρδιά της και έκανε ειδική μνεία στο ενδεχόμενο της υιοθεσίας.

Όπως αποκάλυψε, πολλές φορές έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί. «Δε λέω ποτέ όχι«, τόνισε.

Είπε συγκεκριμένα: «Η μητρότητα πράγματι είναι κάτι που σκέφτομαι καθημερινά αλλά όσο περνούν τα χρόνια την έχω αφήσει πίσω καθώς παίρνω πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να με περιβάλλουν… Το έχω σκεφτεί πολλές φορές το θέμα της υιοθεσίας».

«Είναι μέρες που νιώθω άδεια και μέρες που νιώθω αγάπη. Θεωρώ όμως ότι αυτό έχει να κάνει με εμένα και όχι με το αν έχω παιδί. Παρ’ όλα αυτά η υιοθεσία είναι μια σκέψη που υπάρχει στο μυαλό μου. Δε λέω ποτέ όχι», πρόσθεσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Έλεος», η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε ότι δεν έμεινε έγκυος σε μικρότερη ηλικία, με αποτέλεσμα κάποια χρόνια αργότερα που ήθελε να μην μπορεί.
«Δεν έχω αποκτήσει παιδί μέχρι τώρα και μέχρι ποτέ. Δεν μπορώ πια. Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά όταν έπρεπε. Αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανένας», είπε δείχνοντας πως το θέμα της μητρότητας είναι κάτι που την έχει πειράξει.

«Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της αγάπης και λόγω του συναισθήματος όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα. Και αυτό θα έπρεπε να γίνει σεβαστό, εκτιμητέο και να γραφτεί σε ένα ωραίο χαρτί σαν φυλαχτό» πρόσθεσε η Έλενα Χριστοπούλου, σημειώνοντας ότι αποδέκτης αυτού του «παραπόνου» είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Βεβαίως είναι κάτι για το οποίο μετανιώνω. Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει. Που έδωσα αξία σε άλλα πράγματα. Έδωσα αξία στην αγάπη και τη συντροφικότητα και δεν έδωσα αξία σε αυτό που θα μπορούσα να έχω κάνει», κατέληξε η ίδια.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024