Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-1: «Τρένο» για κούπα η Μπάρτσα

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-1: «Τρένο» για κούπα η Μπάρτσα

Χάρη σε γκολ του Πέδρι η Μπαρτσελόνα επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Βιγιαρεάλ και εκτόξευσε στους 11 βαθμούς τη διαφορά της από τη Ρεάλ που έχει ένα ματς λιγότερο.

Όλο και πιο κοντά στον τίτλο πλησιάζει η Μπαρτσελόνα! Για την 21η αγωνιστική της La Liga, οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 1-0 της Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» και αύξησαν στους 11 βαθμούς τη διαφορά τους από τη δεύτερη Ρεάλ, η οποία έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Έκτο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα για την αρμάδα του Τσάβι που έχει μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2023. Σημαντικό επίσης το γεγονός πως οι Καταλανοί πέρασαν από μία δύσκολη έδρα που πριν από έναν μήνα ηττήθηκε η μεγάλη τους αντίπαλος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Πέδρι στο 18′ με ωραίο πλασέ μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός είχε χάσει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3′, αλλά νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ρέινα. Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Μοράλες να αστοχεί μόνος του σε τετ α τετ.

Ο Ραφίνια στο 63′ είχε τη μεγαλύτερη στιγμή του δεύτερου μέρους, με τους Αραούχο και Τερ Στέγκεν να κρατούν όρθια την Μπάρτσα όποτε χρειάστηκε. Ο πρώτος μάλιστα έκοψε πολλές φορές την τελευταία στιγμή επιθετικές προσπάθειες της Βιγιαρεάλ, όντας κάτι παραπάνω από καθοριστικός σε αυτή τη μεγάλη νίκη.

Βιγιαρεάλ: Ρέινα, Αλμπιόλ, Τόρες, Φόιθ, Παρέχο, Καπού, Κοκλέν (35’ Τσουκβουέζε), Μπαένα (83’ Μόχικα), Αλμπέρτο Μορένο (83’ Τριγέρος), Μοράλες (83’ Νίνιο), Πίνο.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Μπαλντέ, Κουντέ, Κεσί (87’ Άλμπα), Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Γκάβι, Κρίστενσεν, Ραφίνια (80’ Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024