Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νάπολι – Κρεμονέζε 3-0: «Αγγίζουν» το πρωτάθλημα οι παρτενοπέι

Νάπολι – Κρεμονέζε 3-0: «Αγγίζουν» το πρωτάθλημα οι παρτενοπέι

Η Νάπολι σκόρπισε στους τρεις ανέμους και την Κρεμονέζε (3-0) και ήδη κάνει σκέψεις για την στέψη του Μαϊου!

Κάθε ματς το μετατρέπει σε… πάρτι. Κάθε ματς, είναι και ένα βήμα προς το scudetto. Η Νάπολι διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες και την Κρεμονέζε (3-0), προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της.

Η φοβερή και τρομερή ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έβαλε στα δίχτυα το σύνολο από τη Λομβαρδία και καλπάζει για την επιστροφή στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Μετά από 22 αγωνιστικές, η Νάπολι είναι το απόλυτο αφεντικό στη Serie A, με τη «σούμα» να γράφει 59 πόντους. Στο +16 (!) πλέον από τη 2η Ίντερ (ματς λιγότερο) οι Παρτενοπέι, που έχουν ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες για την στέψη του Μαϊου.

Σε ακόμη μια αναμέτρηση της εφετινής σεζόν, μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο συνήθης ύποπτος. Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός άσος κάνει… παπάδες με τη φανέλα της Νάπολι και κόντρα στην Κρεμονέζε, φρόντισε να «κεράσει» για τα 22α γενέθλιά του.

Με όμορφη ενέργεια και σουτ στο 22ο λεπτό, έβαλε σε θέση οδηγού την αρμάδα του Σπαλέτι.

Η μία φάση διαδεχόταν την άλλη για τους πρωτοπόρους της Serie A, που έκαναν ότι ήθελαν τους άτυχους φιλοξενούμενους. Το τρίποντο για τη Νάπολι κλείδωσε στο 65′ ο Όσιμεν. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Κρεμονέζε, ο Νιγηριανός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η σεμνή τελετή και το πάρτι της Νάπολι ολοκληρώθηκε στο 79′. Με υπέροχο διαγώνιο σουτ, ο Ελίας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου για τους Παρτενοπέι.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ραχμάνι, Μάριο Ρουί (71’ Ελμάς), Λομπότκα (86’ Nτέμε), Ανγκισά, Ζιελίνσκι (71’ Ολιβέρα), Λοσάνο (83’ Εντομπελέ), Κβαρατσχέλια (83’ Ραζπαντόρι), Οσιμέν.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Καρνεζέκι, Αϊβού, Σερνίκολα, Πικέλ (61’ Καστανιέτι), Βάσκεθ (68’ Γκιλιονε), Κίρικες, Φεράρι (46΄Βαλέρι), Μπενάσι, Μεϊτέ (76’ Ατσέλα), Τσαντζού (60’ Τσιοφάνι), Αφενά Γκιάν.






Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024