Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Λουδάρος: «Γεννήθηκε ένα παιδί τέρας έλεγαν για μένα»

Αντώνης Λουδάρος: «Γεννήθηκε ένα παιδί τέρας έλεγαν για μένα»

Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε για τα δημοσιεύματα της εποχής που αναφέρονταν στη γέννησή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος γύρισε πίσω τον χρόνο και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που γράφτηκαν για τη γέννησή του.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο Αντώνης Λουδάρος, μιλώντας στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για τη γέννησή του και τη σχέση με τον πατέρα του.

«Γεννήθηκα σχεδόν έξι κιλά. Οι εφημερίδες της εποχής γράψανε ότι γεννήθηκε ένα παιδί «μαμούθ». Γιατί βγήκα με τον αμνιακό σάκο και δεν το λέω ψέματα. Το γράψανε οι εφημερίδες της εποχής και το είπαν στο ραδιόφωνο ότι γεννήθηκε ένα παιδί τέρας, δεν ξέρω τι παιδί ήταν αυτό. Πάντως οι δικοί μου άνθρωποι και ο πατέρας μου έλεγαν «Αντώνη, το λέγανε στο ραδιόφωνο» σαν κάτι πια εξωπραγματικό», εξομολογήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Αντώνης Λουδάρος για την απώλεια της μητέρας του

«Θυμάμαι ότι 12 χρονών, που έχασα την μητέρα μου. Αυτό που σκέφτηκα ήταν πως «και τώρα Αντώνη πρέπει να σταθείς στα πόδια σου». Ένιωσα σαν να είμαι 90 χρονών. Ήμουν εντελώς μόνος και έπρεπε να πορευτώ στη ζωή βάζοντας το μυαλό στο κεφάλι μου. Μου έφυγε δηλαδή όλη η παιδικότητα μου.

Τότε θύμωσα κάπως με τον πατέρα μου γιατί ένιωσα μια δεύτερη απόρριψη και απώλεια. Δεν ήταν όμως πραγματικότητα γιατί πέρασα αρκετά χρόνια θυμωμένος μαζί του. Χωρίς να του το δείχνω ποτέ, αλλά είχα την αλήθεια του. Δεν μπορούσε και εγώ αυτό τώρα πια μπορώ να πω ότι είναι συγχωρεμένος από μένα» συμπλήρωσε ο Αντώνης Λουδάρος στην τηλεοπτική του συνέντευξη που προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον σταθμό Astra TV.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024