Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαντσίνι επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος

Ο Μαντσίνι επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος

Ντάνιελ Μαντσίνι, η μεγάλη… επιστροφή! Ξανά στη Θεσσαλονίκη ο Αργεντινός άσος.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, είναι λίγο δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις για να πω αντίο. Ενα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για μένα. Θέλω από καρδίας να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και ολους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στην ΠΑΕ», είχε αναφέρει πριν από λιγότερο ένα μήνα ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Με αυτά τα λόγια είχε επιλέξει να πει… αντίο στην κίτρινη πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Τώρα, 18 μέρες μετά, η… μοίρα φέρνει ξανά στη Θεσσαλονίκη τον Αργεντινό άσο. Για το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Ενα ματς που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία των «πρασίνων» στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλωστε, περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια δεν υπάρχουν για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για πρώτη φορά μετά την κάθοδό του στο Κορωπί, ο Μαντσίνι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του… αγάπη. Και μάλιστα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκεί που άκουσε πολλάκις το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Άρη. Από τα πιο λατρεμένα «παιδιά» της εξέδρας ο Αργεντινός άσος, έγραψε τη δική του ιστορία με τα κίτρινα της Θεσσαλονίκης. Για 3.5 χρόνια τίμησε τη φανέλα του Θεού του πολέμου ο Μαντσίνι, με το κοντέρ να καταγράφει 122 συμμετοχές, 14 γκολ και 18 ασίστ.

Μάλιστα, για να αντιληφθεί κανείς το πόσο σημαντικό κομμάτι ήταν για το… παζλ του Άρη, αρκεί μια πιο προσεκτική ματιά στα πεπραγμένα του. Ο Μαντσίνι είχε καταφέρει να «πληγώσει» και τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν δεχθεί γκολ από τον άσο των «κιτρίνων».

Ωστόσο, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε πριν από λίγες μέρες για τον 26χρονο παίκτη.. Όταν και πήρε τη μεγάλη απόφαση για αλλαγή ποδοσφαιρικής στέγης. Τον ήθελε πολύ ο Παναθηναϊκός και για αυτόν τον λόγο χρυσοπλήρωσε τον Θόδωρο Καρυπίδη για να τον κάνει δικό του. Το τριφύλλι έβγαλε 3.1 εκατομμύρια ευρώ (μαζί με τα μπόνους) από τα ταμεία του και ο Αργεντινός άσος κατέληξε στον τέταρτο σταθμό στην καριέρα του (Οσέρ, Τουρ, Νιουελς Ολντ Μπόις, Άρης).

Ο Μαντσίνι ανηφόρισε ξανά προς την κίτρινη μεριά της Θεσσαλονίκης και το πρώτο του συναπάντημα με τον Άρη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι δεδομένο πως οι φίλαθλοι των γηπεδούχων θα εκτιμήσουν τα όσα προσέφερε στην ομάδα τους τα τελευταία 3.5 χρόνια..

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024