Γρηγορίου: «Ένας εκτός έδρας βαθμός είναι πάντα σημαντικός»
Ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του από την ισοπαλία του Ιωνικού στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 22η αγωνιστική της Super League.
Ο Ιωνικός απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 22η αγωνιστική της Super League, με την ομάδα της Νίκαιας να συνεχίζει τη συγκομιδή βαθμών από τότε που ανέλαβε τη θέση του προπονητή ο Μιχάλης Γρηγορίου.
Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες» και τόνισε πως πάντα ένας βαθμός μακριά από το γήπεδο της ομάδας είναι σημαντικός, ειδικά όταν έρχεται σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως αυτή του ΠΑΣ.
Όσα είπε ο Γρηγορίου στην κάμερα της NOVA:
«Φυσικά είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, δεν γνωρίζουμε ήττα για τρίτη αγωνιστική και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι και σε φόρμα. Πάντα ο εκτός έδρας βαθμός είναι σημαντικός, πόσο μάλλον στην έδρα του ΠΑΣ.
Προφανώς ήταν ήδη πιεστικό το ματς και όταν μένεις με 10 και όταν έχεις αρκετό χρόνο για τον αγώνα. Είναι λογικό να διαφυλάξεις το 0-0 και να οπισθοχωρήσεις, δεν μπορείς να κάνεις πολλά στο επιθετικό κομμάτι, κοιτάξαμε να κρατήσουμε τον ένα βαθμό που είναι πολύτιμος. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Καμπράλ. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»