Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε. Ο Γιώργος Θεοφάνους επέλεξε τόσα χρόνια μετά να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην Ήβη Αδάμου για την επιλογή του στο X Factor το 2009.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους είχε κρατήσει στο X Factor του 2009 τη Νίνι Σερμαντίνι και όχι την Ήβη Αδάμου. Αισθάνθηκε πως ήρθε η στιγμή να της εξηγήσει το γιατί και να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Η συγγνώμη στην Ήβη Αδάμου

«Θέλω να σου πω πριν σου πω την αλήθεια, ένα συγγνώμη, δημόσια. Το «συγγνώμη» είναι επειδή δεν σου εξήγησα ποτέ γιατί έγινε έτσι. Έπρεπε να σε πιάσω και να σου πω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Το παιχνίδι που ανήκε στη δισκογραφική εταιρεία είχε το δικαίωμα να ζητήσει πέραν του νικητή και άλλα άτομα.

Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε πώς αν για παράδειγμα ήθελε η Ήβη Αδάμου να μείνει, πρέπει να της γράψω τραγούδια και να πορευτούμε μαζί. Η Νίνι Σερμαντίνι, που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γεωργία με ένα βρέφος χωρίς να μπορεί να του δώσει ούτε το γάλα του. Ένιωθα πολύ άσχημα για την Νίνι», σημείωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Ήβη Αδάμου ξαφνιάστηκε από τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους. «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ακούσω «συγγνώμη» γιατί κατά καιρούς είχαμε βρεθεί σε κοινές παρέες. Αλλά εκτιμώ το ότι πέρασαν τόσα χρόνια, βρήκε τη στιγμή και το έκανε. Αυτό νομίζω είναι που μένει και αυτή είναι η ουσία», σημείωσε από την πλευρά της.

Οι δυο τους, όπως σημείωσε ο Γιώργος Θεοφάνους, γνωρίστηκαν καλύτερη σε ένα πλοίο. Εκεί κατάλαβε καλύτερα τη διάσημη τραγουδίστρια ο γνωστός μουσικοσυνθέτης. Ταξίδευαν για Ανκόνα, στην Ιταλία. Ήταν για μία από τις φάσεις του X Factor.

Η Ήβη Αδάμου θυμόταν χαρακτηριστικά τη χρονιά. «Ήταν το 2009. Σίγουρα», σημείωσε η τραγουδίστρια, με τον Γιώργο Θεοφάνους να θυμίζει όσα είχαν συμβεί στην προσπάθειά του να επιλέξει την τελική τετράδα. Σε μια εποχή που οι παραγωγές, όπως συμφώνησαν και οι δύο, ήταν μεγάλες. Η τελική επιλογή μάλιστα είχε γίνει εν πλω.