Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Άρη για το αυριανό (12/2) ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ επέστρεψαν και οι Ετέμπο και Πάλμα, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αποτελεί ο Τσέχος στόπερ που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο αυριανό (12/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, στην οποία επέστρεψαν και οι Πάλμα (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) και Ετέμπο (εξέτισε την ποινή του). Αντίθετα, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αποτελεί για τον Τερζή η απουσία του Μπράμπετς, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (12/02), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Rupp, Gray, Etebo, Peersman, Dabo, Mazikou, Nkoulou, Odubajo, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Brabec (ο διεθνής Τσέχος αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους, καθώς στην τελευταία προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) Doukoure, Manu Garcia, Μαρμαρίδης (τραυματίες), Hajrovic, Χατζηιωάννου, Τανούλης Παναγίδης, Καρακασίδης».

Sports in

Τερίμ: «Είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσετε το Κύπελλο- Ζητάω συγγνώμη αν αδίκησα κάποιον»

Ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και αποχαιρέτισε τους παίκτες, λέγοντάς τους ότι είναι σίγουρος ότι θα κάνουν το 2×2 στο τέλος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024