Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Άλλο ένα υπέροχο βράδυ χάρισε το Σάββατο 11/2 το «Σπίτι με το MEGA» στο τηλεοπτικό κοινό, που αποφάσισε να μη βγει, παρακολουθώντας έτσι παλιές και καινούργιες λαϊκές ερμηνείες.
Πιο αναλυτικά, η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στον Ηλία Φιλίππου, στον σπουδαίο Έλληνα στιχουργό, ο οποίος έχει δώσει σπουδαία τραγούδια σε καταξιωμένους έλληνες τραγουδιστές.
Ένας από τους πολλούς, που βρέθηκαν στην παρέα του το Σάββατο ήταν και ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος άνοιξε τη βραδιά με το twitter να αποθεώνει με μοναδικά σχόλια αγάπης τον λαϊκό καλλιτέχνη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!