Άλλο ένα υπέροχο βράδυ χάρισε το Σάββατο 11/2 το «Σπίτι με το MEGA» στο τηλεοπτικό κοινό, που αποφάσισε να μη βγει, παρακολουθώντας έτσι παλιές και καινούργιες λαϊκές ερμηνείες.
Πιο αναλυτικά, η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στον Ηλία Φιλίππου, στον σπουδαίο Έλληνα στιχουργό, ο οποίος έχει δώσει σπουδαία τραγούδια σε καταξιωμένους έλληνες τραγουδιστές.
Ένας από τους πολλούς, που βρέθηκαν στην παρέα του το Σάββατο ήταν και ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος άνοιξε τη βραδιά με το twitter να αποθεώνει με μοναδικά σχόλια αγάπης τον λαϊκό καλλιτέχνη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.