Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ποιος είναι ο μοναδικός τίτλος που δεν έχει κατακτήσει ο Μέσι στην καριέρα του;

Ποιος είναι ο μοναδικός τίτλος που δεν έχει κατακτήσει ο Μέσι στην καριέρα του;

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έχει «τερματίσει» το ποδόσφαιρο, ωστόσο υπάρχει ένας συγκεκριμένος τίτλος τον οποίο δεν έχει κατακτήσει ακόμα στην καριέρα του…

Παρότι χρειάστηκε να πονέσει όσο κανένας άλλος, ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε επιτέλους να κατακτήσει τον μεγαλύτερο τίτλο που «κυκλοφορεί» στο ποδόσφαιρο, φτάνοντας με την πατρίδα του στη Γη της Επαγγελίας.

Σχεδόν δύο μήνες πριν, ο pulga σκαρφάλωνε με την Αργεντινή στο Έβερεστ του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου, κατακτώντας με την «Αλμπισελέστε» το Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ο Μέσι κατάφερε να «τερματίσει» το ποδόσφαιρο, καθώς πλέον δεν του μένει τίποτα άλλο να σηκώσει, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Κι όμως, υπάρχει ένας τίτλος τον οποίο ο Μέσι δεν έχει καταφέρει να τον κατακτήσει. Από όλες τις διοργανώσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει, ο Μέσι δεν έχει καταφέρει να βγει νικητής μονάχα σε μια, σε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στο επαγγελματικό επίπεδο.

Πρόκειται για το Κύπελλο Γαλλίας. Η απίστευτη παράδοση που είχε δημιουργήσει η Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ σε όλες τις διοργανώσεις, έλαβε τέλος το βράδυ της Τετάρτης (08/02), με την ομάδα του λιμανιού να επικρατεί με 2-1 των «πρωτευουσιάνων» στο μεγάλο ντέρμπι των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας και να προκρίνεται πανηγυρικά στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Όπως και πέρσι λοιπόν, έτσι και φέτος, η Παρί θα χρειαστεί να πορευτεί χωρίς το Κύπελλο. Για τον Μέσι λοιπόν, ο συγκεκριμένος τίτλος παραμένει ο μοναδικός που δεν έχει κατακτήσει στην καριέρα του, υπολογίζοντας φυσικά μόνο τις διοργανώσεις στις οποίες έχει αγωνιστεί…

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024