Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πολ Ευμορφίδης: Έφαγε... σκυλοτροφή on air - Έμειναν όλοι άναυδοι

Πολ Ευμορφίδης: Έφαγε… σκυλοτροφή on air – Έμειναν όλοι άναυδοι

Δείτε το απίθανο βίντεο

Μπορεί στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, το Dragon’s Den, πρωταγωνιστές να είναι οι παίκτες, ωστόσο στο επεισόδιο της Παρασκευής ένας από τους επενδυτές κατάφερε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για τον Πολ Ευμορφίδη, ο οποίος είχε συζητηθεί έντονα και στο παρελθόν, όταν είχε εμφανιστεί με σαγιονάρες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Έφαγε σκυλοτροφή

Συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο του Dragon’s Den εμφανίστηκαν ο Ντειβ και ο Χάρης, οι οποίοι έχουν μια εταιρεία, που παράγει σκυλοτροφές.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι ίδιοι, οι δικές τους σκυλοτροφές είναι πολύ ποιοτικές και καλές για την υγεία των σκύλων, ενώ συμβάλλουν και στην μακροζωία τους.

Αυτό, που ωστόσο δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε ήταν τη στιγμή, που τα παιδιά πρότειναν στους επενδυτές να δοκιμάσουν από την τροφή, η οποία ήταν φτιαγμένη από υλικά, που μπορεί να καταναλώσει και ο άνθρωπος, με τον Πολ Ευμορφίδη να τολμάει την πρόταση αυτή.

Δείτε το βίντεο

Οι παντόφλες στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Πολ Ευμορφίδης προκάλεσε πολλά σχόλια και συζητήσεις στο διαδίκτυο τον περασμένο Νοέμβριο με την εκκεντρική εμφάνιση του στο δείπνο που παρέθεσε η Ελληνική Προεδρεία προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα είχε επιλέξει να παραστεί στο δείπνο, φορώντας παντόφλες!

«Η κόρη μου είναι πιο σημαντική από όλους τους βασιλιάδες και τα μέγαρα του κόσμου. Θα φοράω πάντα και παντού ότι σανδάλια ή παπούτσια μου φτιάχνει» είχε απαντήσει.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024