
Θέση Μαρινάκη για SL2: «Δεν θα μιλήσει με όσους έχουν κάνει την κατηγορία συνδικάτο εγκλήματος»
Ξεκάθαρη είναι η στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη γύρω από τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Superleague 2. Και εκφράστηκε για άλλη μια φορά υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους επικεφαλής της Super League 2 ως πρόεδρος της Stoiximan Super League.
Η δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει βάλει «λουκέτο» ως αντίδραση για τα χρήματα από το στοίχημα, συνέστησε επιτροπή για να συναντηθεί με τους αρμόδιους φορείς. Κάτι όμως που δεν πρόκειται να γίνει με την Σούπερ Λιγκ όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η θέση του είναι πως «… δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες ή το Γιαννάκη και όποιον άλλο έχει καταντήσει τη δεύτερη κατηγορία συνδικάτο του εγκλήματος. Μέχρι να καθαρίσει το τοπίο δεν έχουμε τίποτα να πούμε με κανέναν».
- Ελληνική οικονομία: Η επόμενη «μάχη» μετά το δημόσιο χρέος
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Βόλος: Νεκρός εντοπίστηκε 65χρονος έπειτα από φωτιά στο σπίτι του
- Μότσαρτ: Ο σπεκουλαδόρος δούκας, η απλήρωτη αμοιβή και το χειρόγραφο που βρέθηκε 248 χρόνια αργότερα
- Λαμία: Μητέρα κρατούσε αγκαλιά το νεκρό παιδί της για πάνω από ένα 24ωρο
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα


