«Τι είναι ο κύριος;» αναρωτήθηκε η Αννίτα Πάνια όταν ο Ηλίας Ψινάκης της αποκάλυψε το επάγγελμα του Φάνη Μπαμπούλα.
«Ο κ. Μπαμπούλας είναι επιχειρηματίας, είναι επιχειρηματίας θανάτου, σε μας τι μας είναι χρήσιμος;» ρώτησε τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος της απάντησε ότι κανόνισε τα διαδικαστικά για τη δική του κηδεία.
«Μου φέρνεις τον κηδειάρχη εδώ μέσα;» απάντησε στον Ηλία Ψινάκη, όταν εκείνος της αποκάλυψε την πλάκα που της ετοίμασε.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»