Τις οδηγίες για τα διαδικαστικά της... κηδείας του έδωσε στον Μπαμπούλα ο Ηλίας Ψινάκης.

Τον ιδιοκτήτη γραφείου τελετών Φάνη Μπαμπούλα είχε καλεσμένο στην εκπομπή «Έλεος» ο Ηλίας Ψινάκης.

Όπως ανέφερε, επέλεξε τον καλεσμένο του για να «πειράξει» τη συμπαρουσιάστριά του, Αννίτα Πάνια, η οποία «φρικάρει» με τέτοια πράγματα και τα θεωρεί δυσοίωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βόμβα από τον Ηλία Ψινάκη: «Μπορεί να έχω παιδί από παλιά»

Ο παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής του MEGA, έδωσε τις δικές του συμβουλές για τα διαδικαστικά για τη δική του κηδεία, ζητώντας από τον κ. Μπαμπούλα να κάνει ένα πάρτι για τους καλεσμένους της δικής του τελετής.

Ο Ηλίας Ψινάκης αστειεύτηκε, λέγοντας ότι είναι σε μια ηλικία που είναι με το ένα πόδι στον τάφο και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών να μην έχει ανοιχτό το φέρετρό του στην κηδεία του.

«Δεν θα με δούνε ατημέλητο, ούτε νεκρό» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης, συμπληρώνοντας: «Όχι νεκροστάσιο, καμία επίσκεψη».

«Δεν ανοίγουμε φέρετρο σε μένα, σας το λέω. Θα με έχουν βάψει, μην σκοντάψει κανείς και ανοίξει, αλλά κανονικά, μην σας πω καρφώστε το» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τις… οδηγίες του Ηλία Ψινάκη:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr