Σεισμός: Η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα συγκεντρώνει βοήθεια για τους σεισμόπληκτους
Οι σεισμοί στην Τουρκία, που έπληξαν και τη Συρία, έχουν προκαλέσει περισσότερους από 11.200 νεκρούς.
Με ανάρτησή της στο Facebook η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα ενημερώνει πώς μπορεί κάποιος να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους στη γειτονική χώρα μετά τους φονικούς σεισμούς.
Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ανάρτηση, η πρεσβεία έχει καταγράψει τι χρειάζονται περισσότερο οι σεισμόπληκτοι. Από κουβέρτες και σλίπινγκ μπαγκ μέχρι πάμπερς και τρόφιμα μακράς διάρκειας.
Επίσης η τουρκική πρεσβεία ενημερώνει σε ποια σημεία συγκεντρώνει τα παραπάνω προϊόντα, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.
Τέλος, η πρεσβεία της γειτονικής χώρας σημειώνει ότι αυτά τα προϊόντα θα σταλούν άμεσα στους σεισμόπληκτους έτσι ώστε να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων των φονικών σεισμών.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Facebook
- Ιταλία: Διαδηλωτές οργάνωσαν καθιστική διαμαρτυρία στην Πίζα – Εμπόδισαν τη μεταφορά στρατιωτικού υλικού
- Volley League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο Μετς για το 1-0 στους ημιτελικούς
- Λαριτζανί: Όποιος αισθάνεται δυνατός δεν βομβαρδίζει κατά τη διάρκεια διαδήλωσης
- Ο Δήμος Αγίου Νικολάου αιτείται την παραχώρηση του Αγροκηπίου Καλού Χωριού
- Τηλεφωνικές υποκλοπές: «Πρέπει να διερευνηθεί ξανά από τη Δικαιοσύνη»
- Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει με μια υπόθεση που κόβει την ανάσα




