Με ανάρτησή της στο Facebook η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα ενημερώνει πώς μπορεί κάποιος να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους στη γειτονική χώρα μετά τους φονικούς σεισμούς.
Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ανάρτηση, η πρεσβεία έχει καταγράψει τι χρειάζονται περισσότερο οι σεισμόπληκτοι. Από κουβέρτες και σλίπινγκ μπαγκ μέχρι πάμπερς και τρόφιμα μακράς διάρκειας.
Επίσης η τουρκική πρεσβεία ενημερώνει σε ποια σημεία συγκεντρώνει τα παραπάνω προϊόντα, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.
Τέλος, η πρεσβεία της γειτονικής χώρας σημειώνει ότι αυτά τα προϊόντα θα σταλούν άμεσα στους σεισμόπληκτους έτσι ώστε να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων των φονικών σεισμών.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας