Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε ποιον μοιάζει το μωράκι Φουρέιρα - Μποτία; Τι αποκάλυψε ο γυναικολόγος της

Σε ποιον μοιάζει το μωράκι Φουρέιρα – Μποτία; Τι αποκάλυψε ο γυναικολόγος της

Σε πελάγη ευτυχίας Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού και Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ήταν την Τρίτη που η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος στο Happy Day, μπήκε στο μαιευτήριο στις 6 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τρόπο στις 15:20.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα.

Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία, όπως όλες οι μανούλες του κόσμου.

Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» σημείωσε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα.

Σε ποιον μοιάζει το μωρό Φουρέιρα – Μποτία

Ο γυναικολόγος της διάσημης τραγουδίστριας έδωσε και την απάντηση στο ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους συνήθως γονείς. Σε ποιον μοιάζει το μωρό;

«Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική.

Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» συμπλήρωσε ο γιατρός της.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλμπέρτο Μποτία, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι όταν εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να ακυρώσει όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία ενώ δεν έκανε καμία συζήτηση για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο τον Χειμώνα.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της είχαν μειωθεί αισθητά, το ίδιο και οι αναρτήσεις της στα social media γεγονός που φούντωνε ακόμα περισσότερο τις φήμες αυτές. Όλο αυτό το διάστημα ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα είχε επιλέξει να κρατήσει αυτή την ευχάριστη είδηση για εκείνη και τα πολύ δικά της πρόσωπα.

Μέχρι που η τραγουδίστρια αισθάνθηκε πως μπορεί να μοιραστεί τη χαρά με το κοινό της. Έτσι στις αρχές Νοεμβρίου αποφάσισε να ανακοινώσει τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στο Instagram της.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024