Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θυμάστε την «Νίτσα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα - «Δεν ενδιαφέρεται κανείς για μένα»

Θυμάστε την «Νίτσα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα – «Δεν ενδιαφέρεται κανείς για μένα»

«Δυστυχώς σήμερα τον χρόνο μου δεν τον περνάω ευχάριστα»

Τη Μαρία Παλαιολόγου την αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό για τον ρόλο της «Νίτσας» στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης». Μπορεί η ίδια να έκανε τότε μεγάλη εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως έχει παράπονα για την μετέπειτα καριέρα της.

Μπορεί το πέρασμά της από την τηλεόραση να ήταν σύντομο, αλλά ήταν αρκετό για να μείνει αλησμόνητη στη συνείδηση πολλών τηλεθεατών.

Η συνέντευξη της τηλεοπτικής «Νίτσας»

«Άρεσα στο ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’ και είπε η κα. Χατζησοφιά ότι θα με φωνάξει ξανά αλλά δεν με φώναξε. Έχω πάρα πολλά παράπονα. Δεν βαριέσαι, έτσι είναι η ζωή μου» είπε αρχικά.

Εξίσου απογοητευμένη είναι που δεν δέχεται προτάσεις για δουλειά για το οποίο ευθύνεται σύμφωνα με την ίδια ότι ποτέ δεν ήταν μέρος των κυκλωμάτων.

«Δυστυχώς σήμερα τον χρόνο μου δεν τον περνάω ευχάριστα, γιατί έχω πολύ καιρό να παίξω και μου αρέσει να παίζω. Μάλλον πλήττω. Αναρωτιέμαι γιατί δεν με καλούν… Δεν είμαι μέσα στα κυκλώματα και έπειτα δεν είμαι καμιά ωραία γυναίκα, ψηλή. Κοιτάνε την ομορφιά νομίζω πρώτα».

«Έχω πατρική περιουσία, χωρίς να είμαι πλούσια, αλλά τα βγάζω πέρα οικονομικά. Είχα καλό πατέρα και μου άφησε περιουσία. Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήταν καλός και εδιαφερόταν για μένα πάρα πολύ. Σήμερα, όμως, δεν έχω κανέναν να ενδιαφέρεται για μένα» δήλωσε βουρκωμένη.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.

«Έχει τύχει να με παρενοχλήσουν και μένα και πάρα πολύ μάλιστα. Επί σκηνής σου έπιαναν τον πωπό σου, ε, το βούλωσα… Τι να έκανα… Άλλαξα θέατρο και έφυγα. Ήταν μόλις είχα αρχίσει, ήμουν δειλή και φοβόμουν» συμπλήρωσε η ηθοποιός μιλώντας στο OPEN.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024