Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνι Αλβες: Εξελίξεις για την κατηγορία του βιασμού

Ντάνι Αλβες: Εξελίξεις για την κατηγορία του βιασμού

Τα λευκά σνίκερς και η αντανάκλαση στον καθρέφτη που θα κρίνουν πολλά στην υπόθεση του Ντάνι Αλβες.

Απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση του Ντάνι Αλβες ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος μετά από την εις βάρος του καταγγελία για βιασμό από νεαρή ισπανίδα.

Οι δύο φίλες που συνόδευαν το θύμα στις 30 Δεκεμβρίου στο κλαμπ Sutton της Βαρκελώνης κατέθεσαν στο δικαστήριο πως η νεαρή γυναίκα μετά από επιμονή του ποδοσφαιριστή πήγε στην τουαλέτα όπου δέχτηκε σεξουαλική επίθεση.

Ο δικηγόρος του Ντάνι Αλβες, Κριστόμπαλ Μαρτέλ, υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου πως οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας της VIP αίθουσας δείχνουν τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει στην τουαλέτα και δύο λεπτά αργότερα να τον ακολουθεί το θύμα, χωρίς να φαίνεται πως την προσκαλεί.

Σύμφωνα με την κατάθεση της καταγγέλλουσας, ο Αλβες στεκόταν σε «τυφλό σημείο» πίσω από την πόρτα της τουαλέτας γι’ αυτό δεν φαίνεται στις εικόνες του βίντεο.

Πηγές της εισαγγελίας που επικαλείται η εφημερίδα «La Vanguardia» ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες πως υπάρχουν εικόνες που δείχνουν λευκά αθλητικά παπούτσια τα οποία φέρεται να φορά ο κατηγορούμενος, και παρά το γεγονός ότι δεν φαίνεται στο βίντεο, κάνει σήμα στο θύμα.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει πως τα αθλητικά παπούτσια δεν ανήκουν στον κατηγορούμενο αλλά σε άλλον πελάτη που βρισκόταν στην τουαλέτα της VIP αίθουσας του Sutton και αντανακλώνται στον καθρέφτη.

Οι εικόνες θα πρέπει να διευκρινιστούν από τους εμπειρογνώμονες που προσλήφθηκαν για να καταλήξουν αν πράγματι τα λευκά σνίκερς ανήκουν στον Ντάνι Αλβες κι αν ο τελευταίος κάνει νόημα πίσω από την πόρτα στη νεαρή ισπανίδα να τον ακολουθήσει στην τουαλέτα.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα αν ο Βραζιλιάνος είπε ή όχι στο θύμα να τον ακολουθήσει στην τουαλέτα, αυτό που θα κριθεί από το δικαστήριο είναι τι ακριβώς συνέβη πίσω από την πόρτα της τουαλέτας για 16 λεπτά. Αν υπήρξε βιασμός όπως έχει καταγγείλει η 23χρονη ισπανίδα ή ήταν συναινετικό το σεξ.

Η El Confidencial αποκάλυψε χθες πως ο Ντάνι Αλβες χρωστά στην εφορία 2,25 εκατ. ευρώ, του έχει κατασχεθεί ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών και πως οι τέσσερις από τις έξι εταιρίες του έχουν κλείσει. Ταυτόχρονα τον έχουν εγκαταλείψει οι χορηγοί του ενώ η τελευταία ομάδα του Πούμας, διεκδικεί από τον Βραζιλιάνο πέντε εκατ. δολάρια γιατί με τη σύλληψή του ως ύποπτος βιασμού, έναν από τους 15 όρους του συμβολαίου του.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024